Forum » Pomoč in nasveti » Sumljivo sesuvanje računalnika
Sumljivo sesuvanje računalnika
johnny20 ::
Imam en zelo čuden problem in sicer, računalnik se mi že drugi teden zapored sesuva samo ko igram 3d igre. Pred 2 tednoma sem zagnal Wow in med izbiro likov se mi je sesul računalnik. Ugasnil se je. Problem se je pojavljal tudi pri igrah kot so Cobra 11 (navaden drek), The Great Escape, Deus Ex, Warhammer Mark of Chaos, ampak samo pri 2d igrah kot so Pharaoh in Paradoxove vojne strategije delujejo brez problemov. Mislil sem da bo ponovna namestitev Windowsov pomagala, ampak ni. Sedaj en dan po ponovni namestitvi Oken mi računalnik neznosno počasi dela ter sesuvanje se še kar naprej pojavlja pri samo 3D igrah.
Računalnik dela cele dneve brez pregrevanja, ampak takoj ko zaženem kako igro se računalnik ugasne ali se pa se ekran ugasne in izpiše se besedilo "Out of memory range ali video range ali nekaj takega.
Prosim svetujte in pomagajte.
P.S. Imam nameščen Bit Defender 10 (registriran) in ne najde nobenega virusa.
Računalnik dela cele dneve brez pregrevanja, ampak takoj ko zaženem kako igro se računalnik ugasne ali se pa se ekran ugasne in izpiše se besedilo "Out of memory range ali video range ali nekaj takega.
Prosim svetujte in pomagajte.
P.S. Imam nameščen Bit Defender 10 (registriran) in ne najde nobenega virusa.
bluefish ::
verjetno ni odgovorov zaradi tega, ker nisi podal dovolj podatkov. Poleg tega ne uporabljaj velikih črk.
Torej napiši kateri računalnik imaš. Še posebej se osredotoči na grafično, RAM in procesor. Sicer pa stvar diši po pregrevanju grafične ali pa v napaki v gonilnikih zanjo.
Torej napiši kateri računalnik imaš. Še posebej se osredotoči na grafično, RAM in procesor. Sicer pa stvar diši po pregrevanju grafične ali pa v napaki v gonilnikih zanjo.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: bluefish ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Računalnik se ugašuje, event viewer pravi Kernel-Power 41 IDOddelek: Pomoč in nasveti | 3039 (2320) | luka46 |
» | EVGA 670 GTX FTWOddelek: Pomoč in nasveti | 1308 (1057) | hrustus |
» | Rač. med igranjem igre ugasne!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1833 (1349) | teddy81 |
» | Grafična ne dela ob igranju igerOddelek: Pomoč in nasveti | 1602 (1335) | MOJNET.net |
» | Grafična Geforce ali Ati? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 4353 (3288) | boštjan |