Forum » Navijanje » prikaz temp. rac. komponent
prikaz temp. rac. komponent
andrejkorl ::
Katere programe priporocate ce hocem z njimi videti:
temp. graficne
temp. procesor
+Kateri program za navijanje GF grafičnih
+Kaksna bi bila okvirna sprememba temperature (oz. za koliko bi lahko povečal frekvenco) procesorja Intel Pentium 4 2.6 800fsb z Zalmanom cpns 7000 Al-Cu ce dam gor cnps 9500 cu? (Sedaj je pri polni obremenitvi 70°C)
Pomagajte po svojih moceh!
Hvala
temp. graficne
temp. procesor
+Kateri program za navijanje GF grafičnih
+Kaksna bi bila okvirna sprememba temperature (oz. za koliko bi lahko povečal frekvenco) procesorja Intel Pentium 4 2.6 800fsb z Zalmanom cpns 7000 Al-Cu ce dam gor cnps 9500 cu? (Sedaj je pri polni obremenitvi 70°C)
Pomagajte po svojih moceh!
Hvala
mihax00 ::
everest, speed fan, core temp, riva tuner ...
za NV kartice sigurno riva tuner ali pa coolbits2
za ATI nisem poznavalec ker ga nikol nism meu (verjetno kaj podobno) ati tool sem že ču
ja če maš že zdaj na 70°C pr LOAD ne vem če je varno še kaj dosti navijat. nov vent hmmm lahko da neke velike razlike ne bo ali pač :)
drugače pa najdeš tukaj vse kar potrebuješ ;)
guru3d
LP
za NV kartice sigurno riva tuner ali pa coolbits2
za ATI nisem poznavalec ker ga nikol nism meu (verjetno kaj podobno) ati tool sem že ču
ja če maš že zdaj na 70°C pr LOAD ne vem če je varno še kaj dosti navijat. nov vent hmmm lahko da neke velike razlike ne bo ali pač :)
drugače pa najdeš tukaj vse kar potrebuješ ;)
guru3d
LP
mihamedo ::
Jst uporabljam motherboarm monitor za gledanje temperature cpu, gpu, pwm, chipset...
pa se ql stvar je ka mi ve to prikazuje na lcd od g15. več najdeš tudi na www.dfi-street.com
pa se ql stvar je ka mi ve to prikazuje na lcd od g15. več najdeš tudi na www.dfi-street.com
-AMD phenom 955be @4.0ghz--
- 4x4gb ocz vengeance 8.8.3.7@2000--
-revodrive x2 220gb-2x spinpoint f3 500gb
- 4x4gb ocz vengeance 8.8.3.7@2000--
-revodrive x2 220gb-2x spinpoint f3 500gb
andrejkorl ::
Ok! Hvala. Vse lepo in prav zdaj mi samo še povejte kako vem katera temp. je od grafične ker mi nikjer ne pise direktno GPU ali kaj podobnega.
Jackal ::
Za prikaz temperature grafične je še najboljše, da uporabiš RivaTuner. Program ti celo izriše graf v odvisnosti od časa (recimo medtem ko igraš igre) in pri tem programu tudi ne boš v dvomih katera temperatura je od grafične kartice.
Motherboard Monitor včasih prikazuje zelo čudne temperature (sploh na kakšnih neobstoječih senzorjih), sploh če nimaš pravilno nastavljenega programa.
Motherboard Monitor včasih prikazuje zelo čudne temperature (sploh na kakšnih neobstoječih senzorjih), sploh če nimaš pravilno nastavljenega programa.
Walking the way is something completely different than imagining the way.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Navijanje HD4850Oddelek: Navijanje | 2261 (1567) | alexa-lol |
» | Temperature vaših 8800 GTS grafičnih karticOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2533 (1775) | kixs |
» | 8800gts navijanje (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 7096 (4027) | PINki |
» | GF 7800 gt PomocOddelek: Navijanje | 1468 (1002) | Skankulja |
» | pregrevanje grafične ali...?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1316 (1158) | DrBekunis |