Forum » Strojna oprema » predloglo snemanje dvd-jev, cdjev...
predloglo snemanje dvd-jev, cdjev...
damek1a ::
Zdravo!
Sedaj sem že tretjič v kratkem obdobju naletel na nenavaden problem pri snemanju cd/dvd-jev. Kar zgodi se, da peka cd-ja traja po 1 uro in več in nimam pravega razloga za to. Gre za 3 različne sisteme in na prvih dveh sem zadevo rešil s ponovno inštalcijo windowsov. Ker nebi spet rad formatiral in reševal podatke, me zanima, če kdo ve za kako finto, kako spraviti peko cd-jev in dvd-jev v normalni čas (nekaj min).
Uporabljam xp, nerota in liteonov writer.
lp
Sedaj sem že tretjič v kratkem obdobju naletel na nenavaden problem pri snemanju cd/dvd-jev. Kar zgodi se, da peka cd-ja traja po 1 uro in več in nimam pravega razloga za to. Gre za 3 različne sisteme in na prvih dveh sem zadevo rešil s ponovno inštalcijo windowsov. Ker nebi spet rad formatiral in reševal podatke, me zanima, če kdo ve za kako finto, kako spraviti peko cd-jev in dvd-jev v normalni čas (nekaj min).
Uporabljam xp, nerota in liteonov writer.
lp
xxx
dzinks63 ::
Kot prvo po vsaki kompletni instalaciji si naredi backup z Acronis true image programom pa ti nikoli več ne bo treba instalirati windowsov in nameščati programov. Ko se ti začne kaj čudnega dogajati na računalniku enostavo daš gor zdravi backup in problem je rešen v 5 do 10 minutah
lp jani
lp jani
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | program za peko CD-R-jev (audio CD-ji)Oddelek: Pomoč in nasveti | 3465 (2336) | Daliborg |
» | Ali je pekač fuč?Oddelek: Strojna oprema | 1130 (1018) | Fr33man |
» | NE_peka cd-jev in PEKA DVD-jevOddelek: Strojna oprema | 1448 (1316) | ST-777 |
» | Zastonj DVD zapisovalni program.Oddelek: Programska oprema | 1574 (1412) | Matev |
» | Plextor 716-a ne peče CD-jev!Oddelek: Strojna oprema | 1033 (950) | ivo- |