Forum » Strojna oprema » predloglo snemanje dvd-jev, cdjev...
predloglo snemanje dvd-jev, cdjev...

damek1a ::
Zdravo!
Sedaj sem že tretjič v kratkem obdobju naletel na nenavaden problem pri snemanju cd/dvd-jev. Kar zgodi se, da peka cd-ja traja po 1 uro in več in nimam pravega razloga za to. Gre za 3 različne sisteme in na prvih dveh sem zadevo rešil s ponovno inštalcijo windowsov. Ker nebi spet rad formatiral in reševal podatke, me zanima, če kdo ve za kako finto, kako spraviti peko cd-jev in dvd-jev v normalni čas (nekaj min).
Uporabljam xp, nerota in liteonov writer.
lp
Sedaj sem že tretjič v kratkem obdobju naletel na nenavaden problem pri snemanju cd/dvd-jev. Kar zgodi se, da peka cd-ja traja po 1 uro in več in nimam pravega razloga za to. Gre za 3 različne sisteme in na prvih dveh sem zadevo rešil s ponovno inštalcijo windowsov. Ker nebi spet rad formatiral in reševal podatke, me zanima, če kdo ve za kako finto, kako spraviti peko cd-jev in dvd-jev v normalni čas (nekaj min).
Uporabljam xp, nerota in liteonov writer.
lp
xxx

dzinks63 ::

lp jani
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | program za peko CD-R-jev (audio CD-ji)Oddelek: Pomoč in nasveti | 3547 (2418) | Daliborg |
» | Ali je pekač fuč?Oddelek: Strojna oprema | 1150 (1038) | Fr33man |
» | NE_peka cd-jev in PEKA DVD-jevOddelek: Strojna oprema | 1466 (1334) | ST-777 |
» | Zastonj DVD zapisovalni program.Oddelek: Programska oprema | 1593 (1431) | Matev |
» | Plextor 716-a ne peče CD-jev!Oddelek: Strojna oprema | 1055 (972) | ivo- |