Forum » Pomoč in nasveti » nero zaklene vsak cd
nero zaklene vsak cd
BCSman ::
V nerotu 7 kliknem "začni večkratno snemanje", spečem 50 MB robe in hop - free space: 0 bytes
Drugi cd sem že uničil. Kaj bi blo krivo?
Drugi cd sem že uničil. Kaj bi blo krivo?
StratOS ::
Preglej malo Help.
Ne gre za zaklenitev ampak za finalizacijo medija.
Pri izdelavi/dopolnjevanju multisession medija imaš obkljukan "Finalize Disc" (No further writting possible)
Ne gre za zaklenitev ampak za finalizacijo medija.
Pri izdelavi/dopolnjevanju multisession medija imaš obkljukan "Finalize Disc" (No further writting possible)
"Multitasking - ability to f##k up several things at once."
"It works better if you plug it in."
"The one who is digging the hole for the other to fall in is allready in it."
"It works better if you plug it in."
"The one who is digging the hole for the other to fall in is allready in it."
Poldy ::
Ko prvič snemaš "multisession disc" sploh ne moreš izbrati opcije "finalize", tako da mislim da dela nekaj drugega narobe.
Ko hočeš drugič snemati na ta CD, izberi "continue multisession" in ko se ti odpre okno klikni OK.
Sploh mi pa nero 7 ni všeč... cela znanost in 1000 pripomočkov da posnameš cd...
Ko hočeš drugič snemati na ta CD, izberi "continue multisession" in ko se ti odpre okno klikni OK.
Sploh mi pa nero 7 ni všeč... cela znanost in 1000 pripomočkov da posnameš cd...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Poldy ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Dopeči v Nerotu (re-recordable)Oddelek: Programska oprema | 1540 (1362) | echo |
» | Kako posneti 750 mb na 800 mb cd-r???Oddelek: Pomoč in nasveti | 2530 (2186) | 5er--> |
» | nastavitve za peko divx filmov v nerotuOddelek: Zvok in slika | 2173 (1820) | polde66 |
» | Kako posneti 800 MB CD?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1717 (1467) | simonchelo |
» | Nero - kako nastaviti večkratno pečenje na CD-ROddelek: Programska oprema | 1406 (1306) | Marjan_2 |