Forum » Elektrotehnika in elektronika » Prevezava napajalnika
Prevezava napajalnika
volcjak ::
Pozdravljeni
Sicer sem nov na forumu, vendar me zanima, kako usposobiti napajalnik, brez da bi bil priklopljen na matično ploščo?
Sicer sem nov na forumu, vendar me zanima, kako usposobiti napajalnik, brez da bi bil priklopljen na matično ploščo?
steev ::
Poveži 14 pin (žica zelene barve) na atx konektorju z maso (s katerokoli črno žico oz. z ohišjem).
Edit: Slika
Edit: Slika
:|
Zgodovina sprememb…
- zavaroval slike: Azrael ()
Azrael ::
Tako je, kot je že steev povedal, PS-ON pin vezeš na maso in napajalnik se vklopi.
Barva vodnika na pinu 14 naj bi bila zelena, vendar se tega vsi proizvajalci ne držijo. Še malo več informacij najdeš v članku Pogosto zastavljena vprašanja o računalniških napajalnikih, pod rubriko Triki & naveti .
Barva vodnika na pinu 14 naj bi bila zelena, vendar se tega vsi proizvajalci ne držijo. Še malo več informacij najdeš v članku Pogosto zastavljena vprašanja o računalniških napajalnikih, pod rubriko Triki & naveti .
Nekoč je bil Slo-tech.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | crknjena plata ?Oddelek: Strojna oprema | 947 (865) | #000000 |
» | Težave z napajalnikomOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2116 (2039) | Azrael |
» | 2x ATX: brez relejaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2228 (1947) | Azrael |
» | kako vzgati ATX napajalnik brez racunalnika???Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1214 (987) | m.i.h.a. |
» | vezava dveh atx napajalnikovOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2198 (1792) | Neo32 |