Forum » Programiranje » [c++] Visual c++
[c++] Visual c++
Defero ::
Torej mi programiramo sedaj v navadnih konzolah...se učimo zanke, vezane sezname itd...toraj dokaj začetniki (da vidite kako daleč smo)
No in mene zanima... če dam jaz v programi cout < < " / a " ... spusti rač na svojem zvočniku ton...torej, a bi lahko jaz v programu naredil, da bi spustil različne tone, po svoji želji (kot so naprimer imele stare igrce)...mogoče predvajal kake polifonične pesmi itd...
Hvala!
No in mene zanima... če dam jaz v programi cout < < " / a " ... spusti rač na svojem zvočniku ton...torej, a bi lahko jaz v programu naredil, da bi spustil različne tone, po svoji želji (kot so naprimer imele stare igrce)...mogoče predvajal kake polifonične pesmi itd...
Hvala!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | NVIDIA prenosnike spreminja v igričarske pošastiOddelek: Novice / Grafične kartice | 12074 (10036) | m0LN4r |
» | Podjetja nasprotujejo firefoxovi politiki bliskovitih izdaj (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 23357 (19730) | Poldi112 |
» | [Java] Kako do podatkov enega objekta iz drugega objektaOddelek: Programiranje | 1148 (1067) | Fizikalko |
» | Računalnik za full HD obdelavoOddelek: Kaj kupiti | 4004 (3055) | opeter |
» | Windows 7, My Documents na kriptirani particijiOddelek: Operacijski sistemi | 697 (598) | KaRkY |