Forum » Omrežja in internet » Linksys BEFSR41 se resetira???
Linksys BEFSR41 se resetira???
erik964 ::
Pozdrav!
Imam en problem!
Uporabljam adsl povezavo od amisa ter imam na omrežju dva računalnika.
Adsl je 1mb .
Router je že zgoraj omenjeni od linksys-a.
Ko kaj downloudam mi kar naenkrat pokaže sporočilo da je kabel izključen po tem se pa router spet postavi nazaj in dela naprej.
Tako mi povezava z utorrentom stalno niha(prekinja)
Pregledu sem že vse kable ,resetiru na defult router, in je še vedno isto.....???????
Če računalnik priklopim na adsl direktno teh težav ni več.
FW je najnovejši!!!!!!
Če ma kdo kakšno rešitev ali idejo se priporočam!!!!!!!!!!!
Ps. In če mikdo pove enih paar routarjev ki lahko res kaj zmorejo(za domača omrežja)
Imam en problem!
Uporabljam adsl povezavo od amisa ter imam na omrežju dva računalnika.
Adsl je 1mb .
Router je že zgoraj omenjeni od linksys-a.
Ko kaj downloudam mi kar naenkrat pokaže sporočilo da je kabel izključen po tem se pa router spet postavi nazaj in dela naprej.
Tako mi povezava z utorrentom stalno niha(prekinja)
Pregledu sem že vse kable ,resetiru na defult router, in je še vedno isto.....???????
Če računalnik priklopim na adsl direktno teh težav ni več.
FW je najnovejši!!!!!!
Če ma kdo kakšno rešitev ali idejo se priporočam!!!!!!!!!!!
Ps. In če mikdo pove enih paar routarjev ki lahko res kaj zmorejo(za domača omrežja)
jan01 ::
še enkrat: zanič routerje se ne kupuje... potem se pa joka po forumih...
Če imaš možnost(si kupil prekk neta) ga vrni/zamenjaj in vzami nekaj od tegale za 20k
-buffalo WHR-G54S oz WHR-HP-G54 pchand.si
-linksys wrt54GL(obvezno L!) -imajo skoraj kjerkoli
//Eni priporočajo TP-Link TL-WR642G 108Mbps za 15k, a sam nimam izkušenj, da bi ga lahko mirno priporočal...
Če imaš možnost(si kupil prekk neta) ga vrni/zamenjaj in vzami nekaj od tegale za 20k
-buffalo WHR-G54S oz WHR-HP-G54 pchand.si
-linksys wrt54GL(obvezno L!) -imajo skoraj kjerkoli
//Eni priporočajo TP-Link TL-WR642G 108Mbps za 15k, a sam nimam izkušenj, da bi ga lahko mirno priporočal...
erik964 ::
Hvala!
Se mi je kar zdelo da je šel pogobe........
A ma še kdo kašen predlog vedar prosim ne brezžičnega.Ker imam doma napeljano omrežje za internet in ne mislim kupovati kaj brez žičnega .
Hvala!
Erik
Ps: pripravljen sem dat tud do 30K
Se mi je kar zdelo da je šel pogobe........
A ma še kdo kašen predlog vedar prosim ne brezžičnega.Ker imam doma napeljano omrežje za internet in ne mislim kupovati kaj brez žičnega .
Hvala!
Erik
Ps: pripravljen sem dat tud do 30K
jan01 ::
Tisti, ki sem jih predlagal imajo pole brezžičnega še klasično 4x lan... brezžično lahko itak v nastavitvah izklopneš.
V tem rangu ne dobiš nobenega boljšega routerja(no, star pc kot router je boljši....). Dober router(in vsak računalnik) ni samo hardware, ampak je klučen dober software. Originalni s namerno bolj zanič, da lahko proizvajalci upravičeno prodajajo dražje eouterje, ki so hardwaresko le malo boljše, predvsem pa je razlika v firmwarih. pri že prej omenjenih lahko daš alternativne firmware(dd-wrt, x-wrt(openwrt z gui), .....).
No v bistvu pa kupi kar hočeš, saj ne kupujem jaz, ter ne bom metal stran denarja za slab/problematičen router....
V tem rangu ne dobiš nobenega boljšega routerja(no, star pc kot router je boljši....). Dober router(in vsak računalnik) ni samo hardware, ampak je klučen dober software. Originalni s namerno bolj zanič, da lahko proizvajalci upravičeno prodajajo dražje eouterje, ki so hardwaresko le malo boljše, predvsem pa je razlika v firmwarih. pri že prej omenjenih lahko daš alternativne firmware(dd-wrt, x-wrt(openwrt z gui), .....).
No v bistvu pa kupi kar hočeš, saj ne kupujem jaz, ter ne bom metal stran denarja za slab/problematičen router....
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nakup Ruterja (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 13197 (9795) | Pyr0Beast |
» | Brezžično omrežjeOddelek: Omrežja in internet | 1929 (1695) | blackbfm |
» | Slabost Wireless-aOddelek: Omrežja in internet | 3389 (3105) | Vice |
» | cene ruterjev (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 6976 (5732) | gameby |
» | kter Wi-Fi kuptOddelek: Kaj kupiti | 3602 (2367) | trnvpeti |