Forum » Pomoč in nasveti » vsakih 5 min se pojavi moder ekran
vsakih 5 min se pojavi moder ekran
iNooby ::
Lep pozdrav:
Jaz imam eno težavo in sicer to da se mi približno vsakih 5 minut(samo ko sem na internetu) kar naenkrat pojavi moder ekran na katerem piše : če je to prvič resetiraj računalnik če pa.....(v angleščini seveda)
potem pa "BAD_POOL_HEADER"
in zaradi tega moram vsakih 5 min resetirati računalnik?Ali kdo ve če je to kaj narobe z povezavo ali z računalnikom?Jaz res ne vem kaj bi blo.
Hvala za odgovore že vnaprej
Jaz imam eno težavo in sicer to da se mi približno vsakih 5 minut(samo ko sem na internetu) kar naenkrat pojavi moder ekran na katerem piše : če je to prvič resetiraj računalnik če pa.....(v angleščini seveda)
potem pa "BAD_POOL_HEADER"
in zaradi tega moram vsakih 5 min resetirati računalnik?Ali kdo ve če je to kaj narobe z povezavo ali z računalnikom?Jaz res ne vem kaj bi blo.
Hvala za odgovore že vnaprej
Haters gonna hate...
iNooby ::
in kako naj vem kateri je pravi?se da mogoče s kake strani downloadat kak driver za to al karkoli???nujno rabim pomoč ker se to ponavlja in ponavlja
Haters gonna hate...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako ugotoviti kaj mi serje? Bluescreeni...Oddelek: Pomoč in nasveti | 2716 (2107) | Cold1 |
» | Računalnik se neprestano resetiraOddelek: Pomoč in nasveti | 899 (899) | detroit |
» | vpis v MSN Live sesuva sistem!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1944 (1858) | amigo_no1 |
» | RAčunalnik se samodejno restarta!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1929 (1465) | maxsustar |
» | Reklamacija ramov?Oddelek: Strojna oprema | 1097 (855) | Smorny |