Forum » Pomoč in nasveti » xD kartica
xD kartica
Uranij ::
Pozdravljeni!
Prejsnji teden sem bil na smucanju kjer sem dosti tudi poslikal. Na fotoaparatu so izgledale slike fantasticno, ko sem pa prisel domov in vstavil xD kartico v citalec, mi je le ta javu, da kartica ni formatirana in da jo mora sedaj. Formatirati seveda nisem pustil vendar slik nikakor nisem mogu pobrat vec dol, gledljive niso bile vec niti na fotoaparatu.
Sedaj me pa zanima. Ali je mozno, da mi je kartico pokvaru citalec, ki je nov, vgrajen v laptop,
In, kako bi sploh se lahko prisel do teh slik, saj so bile res prekrasne. Kartica pa je se v garanciji, tako da jo bom takoj potem, ko dobim, če dobim slike, nesel zamenjat.
Hvala za odgovore in LP ter lepe praznike se naprej.
Prejsnji teden sem bil na smucanju kjer sem dosti tudi poslikal. Na fotoaparatu so izgledale slike fantasticno, ko sem pa prisel domov in vstavil xD kartico v citalec, mi je le ta javu, da kartica ni formatirana in da jo mora sedaj. Formatirati seveda nisem pustil vendar slik nikakor nisem mogu pobrat vec dol, gledljive niso bile vec niti na fotoaparatu.
Sedaj me pa zanima. Ali je mozno, da mi je kartico pokvaru citalec, ki je nov, vgrajen v laptop,
In, kako bi sploh se lahko prisel do teh slik, saj so bile res prekrasne. Kartica pa je se v garanciji, tako da jo bom takoj potem, ko dobim, če dobim slike, nesel zamenjat.
Hvala za odgovore in LP ter lepe praznike se naprej.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kako do slik? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 3967 (3478) | mayhem |
» | računalnik popači slke iz fotoaparataOddelek: Pomoč in nasveti | 956 (738) | amigo_no1 |
» | Težave s SD kartico!Oddelek: Pomoč in nasveti | 2762 (2622) | OCCULT |
» | XD kartica in napaka ?Oddelek: Strojna oprema | 1651 (1531) | wifi4all |
» | Problem s SMARTMEDIA karticoOddelek: Strojna oprema | 1711 (1492) | pivmik |