Forum » Pomoč in nasveti » Partis
Partis
Temo vidijo: vsi
KTr1sk ::
Ko pride nazaj ne bo več obstoječih torrentov?
i5-14500k,32gb ddr5,6700xt,nvme2x,hdd4x, Dell G3223Q
bambam20 ::
Motion ::
NejcSSD ::
Jaz sem pa nimam invajtov oziroma možnosti povabit kogarkoli
PC : MAG B550 Tomahawk, Ryzen 5600X, 32Gb 3200Mhz CL16, 2x 1TB NVME, MSI 1070Ti
drvo ::
__Devil__ ::
Partis je res super, se vedno najde kaka zanimiva nova igra, film, novica ali program, edini Slovenski tracker, pa še ta je zgorel , škoda, upam, da se poberejo
Zgodovina sprememb…
- spremenil: __Devil__ ()
Technics111 ::
Nekaj na pamet.. Rarbg, btdig, thepirate proxybay. Robe ko dreka. ?
Drugače pa za muziko sta še vedno zakon dobri stari dc++ s povezavami na dobre serverje najde svašta in Soulseek.
Drugače pa za muziko sta še vedno zakon dobri stari dc++ s povezavami na dobre serverje najde svašta in Soulseek.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Technics111 ()
__Devil__ ::
Dobre strani, poznam, hvala za predlog, spet vem nekaj novega za glasbo! Trenutno mi je všeč 1337X, ker imajo dokaj hitro nove 1080p filme po solidni kvaliteti. Najbolj me pa zanimajo 4K filmi čimvečje velikosti, da izkoristim 4k tv.
Si gor morda?
Seveda sem.
Jaz sem pa nimam invajtov oziroma možnosti povabit kogarkoli
Najprej potrebuješ 10.000 karma točk , da boš lahko koga povabil.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: bambam20 ()
OldSkul ::
glasba https://sound-park.world/
Tracker ima mesečno naročnino (!?), pa mu iskalnik trenutno sploh ne dela, pa tudi sicer meče "bad gateway" napake.
Upajo si računati torrente, pa niso zmožni zagotoviti stabilne spletne strani. Bravo.
Zelnick ::
south park special vaccinating episodo sem si moral potegniti iz pirate baya
South park lahko gledaš zastonj na uradni spletni strani.
I can remember a time before the Internet. But I don't like to.
NejcSSD ::
Prednost Partisa pred ostalimi so nalagalne skupine, nprimer DrSi kjer imaš kvaliteten rip s pregledanimi in korigiranimi podnapisi.
Vse ostalo je isto kot drugod. RARBG, IpTorrents, Torrentday itd...
Za zanimovost naj dodam da so me po 15letih prosjačenja (živim znotraj ljubljanskega obroča in nimamo niti kanalizacije še) končno v ponedeljek 8.3. priklopili iz ADSL 10/1 na 600/100 GPON Telekom. Od takrat je partis delal točno pol dneva, neverjetno
Za zanimovost naj dodam da so me po 15letih prosjačenja (živim znotraj ljubljanskega obroča in nimamo niti kanalizacije še) končno v ponedeljek 8.3. priklopili iz ADSL 10/1 na 600/100 GPON Telekom. Od takrat je partis delal točno pol dneva, neverjetno
PC : MAG B550 Tomahawk, Ryzen 5600X, 32Gb 3200Mhz CL16, 2x 1TB NVME, MSI 1070Ti
Zgodovina sprememb…
- spremenil: NejcSSD ()
111111111111 ::
Torej si ti kriv da je crknil. Preobremenjenost linij in strežniki so se vžgali. :D
Če prisloniš uho na vroč šporhet, lahko zavohaš kak si fuknjen.
pitastrudl ::
Res da je veliko trackerjev na voljo, za najbolj popularno vsebino, predvsem mi je pa škoda vse slovensko povezane vsebine ki se je nabirala tam. Enkrat sem iskal neko staro-ko-zemlja video igro, ki jo je DZS izdal. glej ga zlomka, partis jo je imel.
hojnikb ::
nwm kaksen 3rd world portal je to, da nima ene kopje nekje, ready to go. Migriras na drug host, posodobis domeno in bam, up and running v 1-2 dneh.
But then again, to so isti ljudje, ki so pozabl domeno updejtat...
But then again, to so isti ljudje, ki so pozabl domeno updejtat...
#brezpodpisa
FastWIND ::
noob96 ::
No ampak ali nima cloud privider ta OVH ali kaj so nek backup na drugi lokaciji, ki ga lahko vklopijo ob izpadu? Ali je to tako, da je zgorelo in zdej je vse izgubljeno? Na kom je sploh backup na ponudniku ali na strani Partisa? Ni ravno to smisel da nimaš svojega strežnika za gostovanje, da so podatki razpršeni po celem svetu, da tudi če bo III. vojna, bodo zadeve delovale
bluefish ::
Backup je odgovornost ponudnika. Če ga seveda plačuješ. Dvomim, da so ga kekci, ki so falili podaljšanje domene.
Ko smo že ravno pri domeni - od takega über in oh in sploh trackerja bi človek pričakoval, da imajo domeno registrirano za 5 ali 10 let.
Ko smo že ravno pri domeni - od takega über in oh in sploh trackerja bi človek pričakoval, da imajo domeno registrirano za 5 ali 10 let.
Najbrž za tiste, ki želijo dobit obvestilo o delujoči strani na mail. Soglasje po GDPR :))))))Pa za prošnje po donacijah, ki sledijo
Zgodovina sprememb…
- spremenil: bluefish ()
xseki ::
zanimivo, da nimajo dobenih težav z OVH. Ponavadi imajo torrent strani strežnike v offshore državah kjer copyright zakoni niso tako striktni.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: xseki ()
Gagatronix ::
Prednost Partisa pred ostalimi so nalagalne skupine, nprimer DrSi kjer imaš kvaliteten rip s pregledanimi in korigiranimi podnapisi.
S tem seveda mislis ukraden release, vrzeni ven ostali podnapisi, dodani SLO/YU podnapisi dvomljive kvalitete, ter izdano kot DrSI ? V tem primeru to definitivno drzi.
hojnikb ::
Ce se bo kdo loteval, obstaja maintainan front+backend resitev, ready to go :)
https://github.com/HDInnovations/UNIT3D...
https://github.com/HDInnovations/UNIT3D...
#brezpodpisa
Zgodovina sprememb…
- spremenil: hojnikb ()
drvo ::
Gagatronix je izjavil:
S tem seveda mislis ukraden release, vrzeni ven ostali podnapisi, dodani SLO/YU podnapisi dvomljive kvalitete, ter izdano kot DrSI ? V tem primeru to definitivno drzi.
Who cares? Praktično vse te stvari so "ukradene". Tudi tiste, ki se jih najde prirejene na partisu.
vnetidebater je izjavil:
blink
Blink nikdar ne bo kar je bil Partis. Žal.
Stran je obupna.
Se strinjam.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: drvo ()
Matev ::
končno v ponedeljek 8.3. priklopili iz ADSL 10/1 na 600/100 GPON Telekom. Od takrat je partis delal točno pol dneva, neverjetno
še dolgo je zdržal, če imaš tako hitro povezavo
preobremenil si ga - pa je zagorelo
ccc
Pocakaj da se partis admini oglasijo v tej temi.
Jaz sem za svoj VPS lepo ze vceraj dobil obvestilo da ponovni deployment ni mogoc. No big deal, stvari so v backupih.
downtime je lep indikator o pripravljenosti na ta scenarij :)
Jaz sem za svoj VPS lepo ze vceraj dobil obvestilo da ponovni deployment ni mogoc. No big deal, stvari so v backupih.
SBG2 datacentre (zones sbg-1, sbg-2 and sbg-4): The VPS cannot be put back into service.
Horas ::
blink sploh ni tako slab ima veliko filmov in serij, in igric...kar se tiče sejanja so zmeraj na voljo in mi vse potegne dol.
8700k+z390, 32gb 3600mhz, 1080ti, 700w gold, 512gb+2x250gb m.2 nvme + 2tb hdd
8500+b360, 32gb 2666mhz, rx 6600, 600w bronze, 512gb+250gb ssd m.2 + 2tb hdd
MadMax ::
Blinkova "zaloga" ni tako švoh, ampak sama stran je pa več kot obupna...
Stvari so preproste, le ljudje smo neverjetni mojstri, da jih zakompliciramo.
recmajkemi ::
a so ugrabili partisovo naslovno stran? Meni ne deluje pristna.
V tej državi vsi vedo za vse svinjarije, ki se dogajajo.
Ko pa vprašaš, kdaj so prijavili kako stvar pa črički.
Če veš, obišči & prijavi na; e-uprava.gov.si/podrocja/vloge/vloga.html?id=2377
Ko pa vprašaš, kdaj so prijavili kako stvar pa črički.
Če veš, obišči & prijavi na; e-uprava.gov.si/podrocja/vloge/vloga.html?id=2377
Horas ::
Blinkova "zaloga" ni tako švoh, ampak sama stran je pa več kot obupna...
meni je čisto v redu, tudi iskalnik je dober...
8700k+z390, 32gb 3600mhz, 1080ti, 700w gold, 512gb+2x250gb m.2 nvme + 2tb hdd
recmajkemi je izjavil:
a so ugrabili partisovo naslovno stran? Meni ne deluje pristna.
Samo se za dolzino penisa, stevilko noge, EMSO in bancni racun rabijo vprasat...
mtosev ::
A več ne bo partisa? Si boste rabili drug website najti. Jaz ga sicer nisem nikoli uporabljal.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
flameir ::
Meni je top, praktično vso bazo filmov imam od njih.
Sej bi uporablju Netflix, sam kaj, ko tri četrt manjka. To, da so zdej neke ekskluzive glede na ponudnika pretočnih video vsebin je največji idiotizem. Na apple musicu sem bil ene štiri leta, zdej spotify in od takrat več nisem downloadal ene muske. Isto bi naredu za filme, če bi meli vsi vse gor. Ampak dokler nimajo je to zame neuporabno in bo pač laufu Plex s Partisom dalje...
Sej bi uporablju Netflix, sam kaj, ko tri četrt manjka. To, da so zdej neke ekskluzive glede na ponudnika pretočnih video vsebin je največji idiotizem. Na apple musicu sem bil ene štiri leta, zdej spotify in od takrat več nisem downloadal ene muske. Isto bi naredu za filme, če bi meli vsi vse gor. Ampak dokler nimajo je to zame neuporabno in bo pač laufu Plex s Partisom dalje...
KTr1sk ::
tudi candy-on.si ni slab, samo čez partis ga ni, je legenda ki ga tako rekoč vsakdo pozna :)
i5-14500k,32gb ddr5,6700xt,nvme2x,hdd4x, Dell G3223Q
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Slovenski torrent trackerOddelek: Omrežja in internet | 32800 (25485) | Mavrik |
⊘ | Kaj se je zgodilo z Mojblink-om ? (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 261219 (110422) | metalcamp1 |
» | Torrentz.eu umolknil (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Avtorsko pravo | 18717 (12792) | BorutK-73 |