» »

Partis

Partis

Temo vidijo: vsi
««
35 / 70
»»

Gagatronix ::

flameir je izjavil:

Meni je top, praktično vso bazo filmov imam od njih.

Sej bi uporablju Netflix, sam kaj, ko tri četrt manjka. To, da so zdej neke ekskluzive glede na ponudnika pretočnih video vsebin je največji idiotizem. Na apple musicu sem bil ene štiri leta, zdej spotify in od takrat več nisem downloadal ene muske. Isto bi naredu za filme, če bi meli vsi vse gor. Ampak dokler nimajo je to zame neuporabno in bo pač laufu Plex s Partisom dalje...

Fragmentacija trga je gnila po defaultu, geo-bazirana fragmentacija pa se toliko bolj. Zato pa te storitve od mene ne vidijo niti centa.

nomad_soul ::

Zanimivo kako se je količina podatkov, ki se pretaka po omrežju, zmanjšala za 30%, ob večernih urah skoraj za 50%, zdaj, ko partis ne deluje. 8-O

six

six

Technics111 ::

OldSkul je izjavil:

hdx je izjavil:

glasba https://sound-park.world/

Tracker ima mesečno naročnino (!?), pa mu iskalnik trenutno sploh ne dela, pa tudi sicer meče "bad gateway" napake.
Upajo si računati torrente, pa niso zmožni zagotoviti stabilne spletne strani. Bravo.

Ne rabis posebej strani za muziko, na rarbg vsakodnevno gor šopajo scene packe po zvrsteh :)

111111111111 ::

nomad_soul je izjavil:

Zanimivo kako se je količina podatkov, ki se pretaka po omrežju, zmanjšala za 30%, ob večernih urah skoraj za 50%, zdaj, ko partis ne deluje. 8-O

six

six

Ker čakamo, če se pobere, potem pa šaltamo na alternative.
Če prisloniš uho na vroč šporhet, lahko zavohaš kak si fuknjen.

Miha 333 ::

bluefish je izjavil:

Backup je odgovornost ponudnika.

Čisto odvisno od pogodbe oz. splošnih pogojev. Pa tudi če je po pogodbi odgovornost ponudnika, se ta vedno zavaruje, da ni odgovoren v primeru višje sile (vsaj ko se pogovarjamo o nizkocenovnih ponudnikih infrastrukture kot je OVH), kar požar vsekakor je.

OldSkul ::

Technics111 je izjavil:

OldSkul je izjavil:

hdx je izjavil:

glasba https://sound-park.world/

Tracker ima mesečno naročnino (!?), pa mu iskalnik trenutno sploh ne dela, pa tudi sicer meče "bad gateway" napake.
Upajo si računati torrente, pa niso zmožni zagotoviti stabilne spletne strani. Bravo.

Ne rabis posebej strani za muziko, na rarbg vsakodnevno gor šopajo scene packe po zvrsteh :)

Taki trackerji so dobri za kakšne starejše albume v flac. Se pa vseeno da dosti dobiti na Soulseek.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: OldSkul ()

mitjau ::

Zgleda da do postali odlična phishing stran...

Vnesite up.ime in GESLO in email da vas bodo kontaktirali...

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: mitjau ()

acookook ::

mitjau je izjavil:

Fak...Pa pa 250 ratio....
.

svecka ::

Vse smrdi.

Kakšen setup države, da nas skešira? Čudno mi je že.blo, da so po radiih broadcastali.
.

Je kakšen mod s partis-a (še) tu, ki bi zaklenil accje? @officir?
.

Matevz96 ::

mitjau je izjavil:

Meni izgleda kot da so izgubili bazo uporabnikov in jo tako potiho gradijo nazaj.
#hooldthedoor

anketar ::

Matevz96 je izjavil:

mitjau je izjavil:

Meni izgleda kot da so izgubili bazo uporabnikov in jo tako potiho gradijo nazaj.

če so jo zgubl naj vsaj prznajo, ne pa to phising stran da človk pogleda ga kr volja mine

mstoji1 ::

In mnogo jih bo nasedlo, ter vnašalo gesla. To se ne dela tako, kaj bodo z gesli?
Visca el Barca!!!

Nikonja ::

Očito gesla s Partisa imajo na dark webu dobro ceno, ker ti lahko naredijo noooorroooo škodo NOT !!!

bluefish ::

Verjetno filanje baze, ker lahko v obrazec vneseš karkoli.

facepalm ::

Nikonja je izjavil:

Očito gesla s Partisa imajo na dark webu dobro ceno, ker ti lahko naredijo noooorroooo škodo NOT !!!

Vprasanje koliko uporabnikov uporablja isti mail/pass combo tudi pri drugih portalih.

Jap, saj to.
Visca el Barca!!!

NejcSSD ::

Jaz sem vpisal Jože in janez.novak afna hotmail in je sprejel. Jaz bi rekel da nima veze to.
Tudi ne vem kje ste gesla vpisovali.
PC : MAG B550 Tomahawk, Ryzen 5600X, 32Gb 3200Mhz CL16, 2x 1TB NVME, MSI 1070Ti

NejcSSD je izjavil:

Jaz sem vpisal Jože in janez.novak afna hotmail in je sprejel. Jaz bi rekel da nima veze to.

So ze spremenili. Na zacetku so bila tri polja za izpolnit:)

KTr1sk ::

NejcSSD je izjavil:

Tudi če če ničesar ne vpisuješ in samo klikšneš "pošlji" sprejme in se zahvali.
i5-14500k,32gb ddr5,6700xt,nvme2x,hdd4x, Dell G3223Q

Ma ni šans, da karkoli vpisujem.

bbobst ::

Saj je bil/je Partis gut, ampak nekaterih osnovnih stvari ni poštimanih. Tudi po mailih adminom nič sprememb.
Čisto banalno.
Na enem xxx trakerju ne moreš naložiti torrenta brez predogledov.
Na partisu pa se nalagajo (vsa čast Marjanu) take vsebine po nekaj 10 GB velikosti, vse pa brez ene slikice v torrentu in to je dovoljeno.
Pol pa downloadaj na slepo.

hojnikb ::

mogoče bo pa zdej nov dizajn :D
#brezpodpisa

veso266 ::

ne, spet spremembe, men je bil tastar design čist všeč, no responsive na mobilnih napravah bi lahko bil, drugače je bil pa super

slo-tech je tud že 12let približno enak naj tako ostane

je pa res, če so tud spletno stran zgubl pol je mogoče laži kt vse iz nule narest, sam kupit design od tegale fanta: https://klemenselakovic.com/partis-klem...

dodat črno temo (ker bela ne paše, preveč oči trpijo) pa začet znova

če pa še imajo kodo (verjetno backup strani ni tako velik (brez baze uporabnikov) pa naj samo to nazaj postavijo pa nič spreminjajo
Why do you need an e signature if everyone can delete it

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: veso266 ()

borisk ::

a mislite da majo zrihtan vprašalnik tako kot je treba ;)

veso266 ::

@borisk mogoče pa v csv shranjujejo (sej sta itak sam 2 podatka)
Why do you need an e signature if everyone can delete it

bambam20 ::

veso266 je izjavil:

sam kupit design od tegale fanta: https://klemenselakovic.com/partis-klem...

Točno tale design bi naj bil novi izgled Partisa. Tole je bilo objavljeno nekaj časa nazaj na Partis strani v novicah, kako bi naj izgledal v novem designu.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: bambam20 ()

__Devil__ ::

Jaz sem vpisal svoje uporabniške podatke v partis stran, kaj lahko pričakujem? Spam ali težave z računom?

floyd1 ::

Zakaj? Pri registraciji si moral dati še kak podatek več...

slott ::

Partis getting Fartis ? :/

Jaz sem imel ogromno priljubljenih torrentov, ki sem jih želel prenesti. Za tem bom kar konkretno jokal, če ne dobijo baze nazaj.
Visca el Barca!!!

pffff ::

Omg, pa prav fino bi bilo, ce riknejo. Taksna dejanja so kraja in popolnoma neposteno je, da ne vzdrzujete visokih dobickov za korporacije (PS5 tema(tm)).

111111111111 je izjavil:

Tako ja, tule imate alternative, ki komaj cakajo na nove ratio goljufe iz Slovenije (kjer partis ni bil sposoben urediti, da se ni ratia na veliko goljufalo):
https://wiki.installgentoo.com/wiki/Pri...

(btw, malo barve ne stimajo vec, kar nekaj jih je vmes postalo rdecih)

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: pffff ()

Gagatronix ::

__Devil__ je izjavil:

Jaz sem vpisal svoje uporabniške podatke v partis stran, kaj lahko pričakujem? Spam ali težave z računom?

Armada homoseksualcev, ki te bo prisla nabrisat v rit se ze nabira.

pffff je izjavil:

Omg, pa prav fino bi bilo, ce riknejo. Taksna dejanja so kraja in popolnoma neposteno je, da ne vzdrzujete visokih dobickov za korporacije (PS5 tema(tm)).

111111111111 je izjavil:

Tako ja, tule imate alternative, ki komaj cakajo na nove ratio goljufe iz Slovenije (kjer partis ni bil sposoben urediti, da se ni ratia na veliko goljufalo):

Saj imamo torrentleech. :) Več kot dvolj dober.

hojnikb ::

par dni ze nič, torej safe to say da kekci niso mel spodobnega backupa?
#brezpodpisa

Aramis ::

111111111111 je izjavil:

pffff je izjavil:

111111111111 je izjavil:

Je mogoče dobiti invite?

priden2 ::

Če si dober s ratiom... :D

Aramis je izjavil:

Je mogoče dobiti invite?

Od mene žal ne. :(

meho7 ::

pffff je izjavil:

111111111111 je izjavil:

bitmetv ;((
Ve kdo za kaksno alternativo?

Nikonja ::

A je možno da se nobeden Partisovc noče oglasit in povedat kaj dogaja, ker ne verjamem da se je vse šlo dol zaradi redizajna sami strani. Jokal ne bom velik ampak iskreno mularija bo največ pogrešala sinhronizirane risanke, filme in nadaljevanke bom že na rarbg dobil.

darkolord ::

Kje si pa ti bil zadnje dni?

Partisov server je v temle oblaku (cloudu) dima:

Nikonja je izjavil:

A je možno da se nobeden Partisovc noče oglasit in povedat kaj dogaja, ker ne verjamem da se je vse šlo dol zaradi redizajna sami strani. Jokal ne bom velik ampak iskreno mularija bo največ pogrešala sinhronizirane risanke, filme in nadaljevanke bom že na rarbg dobil.

Naredi mulariji uslugo ter jim daj gledat nesinhronizirane risanke. Se bodo vsaj naucili novega jezika.

Greg91 ::

Aramis je izjavil:

111111111111 je izjavil:

pffff je izjavil:

111111111111 je izjavil:

Je mogoče dobiti invite?

Ob dobrem ratio zamenjam za IPT ali kateri drug private tracker invite (iščem tudi crnaberza invite) :D

Malo pazite pri ponujanju invajtov tule, ali gledanju ratia. Slovenci (kot smo ze ugotovili) so pizde. Bojo hitro probali na kaksnem high profile trackerju goljufati ratio (torrent protokol je precej ceski, samo se da javljene podatke preveriti s preseki in skozi daljse obdobje se da 100% dobiti kogarkoli, ki goljufa pri uploadu/downloadu... ) in jih bojo dobili, sami boste bili pa ob invite priviledge ali celo fasali ban. Tipicno das invite nekomu, ki mu lahko fizicno hebes mater, ne random osebi na brezveznem portalu kot je slotech.

Zgodovina sprememb…

Gregex ::

Imam 2 torrentleech invita. Ob dobrem ratiu zamenjam za hdbits, hdtorrents ali kak drug dober private tracker.

c3p0 ::

Če je toliko neumen, da bo cheatal ali le leechal, pač ne bo dolgo imel dostopa. Se pa najdejo tudi taki, ja - YOLO.

Pameten takoj potegne dol par freeleech zadev in jih seeda, da si nabije ratio.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: c3p0 ()

prozac ::

če ima kdo kak invite za theGeeks ali pa bitSpyder oz. druge strani z veliko tutoriali (video ne pdf) se res toplo priporočam za invite. Leta nazaj sem imel račun na bitMe.org pa to žal ne obstaja več.

Gregex je izjavil:

Imam 2 torrentleech invita. Ob dobrem ratiu zamenjam za hdbits, hdtorrents ali kak drug dober private tracker.

torrentleech invite za hdbits invite... :))

(p.s., ce malo pogledas po netu, bos opazil, da se najde sem in tja kaksen hdbits invite za kupit, po ~200-300 eurov... samo omenim...)

c3p0 je izjavil:

Če je toliko neumen, da bo cheatal ali le leechal, pač ne bo dolgo imel dostopa. Se pa najdejo tudi taki, ja - YOLO.

Ja, saj to, da ga dol brcnejo ni problem. Problem je, ce jih se sam zraven staknes ker si mu dal invite.

Zgodovina sprememb…

Tudi hdbits imamo. :)

dejansko je res kar pravi novichok, iz torrentleecha lahko odletiš zaradi leecherja, ki si mu dal invajt.

Zgodovina sprememb…

««
35 / 70
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Slovenski torrent tracker

Oddelek: Omrežja in internet
2632800 (25485) Mavrik

Kaj se je zgodilo z Mojblink-om ? (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
456261204 (110407) metalcamp1
»

Torrentz.eu umolknil (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Avtorsko pravo
6018717 (12792) BorutK-73

Več podobnih tem