» »

Partis

Partis

Temo vidijo: vsi
««
7 / 70
»»

tommy boy ::

Meni zadnje čase tudi Partis nalaga dolgo časa. Uff, vredi je, sem mislil da samo meni počasi nalaga.:D

RuskiSnajper ::

JOJ TOČNO TAK ,sem pa mislo da sem EDIN!

Sorry ampak morem se nekam ZDRET ven to jezo.

PARTIS
IN
BLINK
JE
VSE
ISTI
KURAC
NA
KUBIK

SAMO EDEN razlog zakaj uporablam partis , oz sem , in blink , zato ker so hitri prenosi glede na mininovo in tpb.

>>> Ko je partis pac nastal , ...tmtmtmt in enkrat sem doniral 10E , in dobil sem 50GB uploda , mel sem dober ratio in vse je blo ok in CELO sem postal VIP, ko je blo to sranje z blinkom in neke izjave o hackerih in potem spet ne in tak in ovak ni blo vec nic jasno kaj je kaj in kaj je sploh pravo , partis ni DELAL zmes in malo pol pa 1 teden ne torej velike motnje , a debilno osebje mi odgovori da partis neprekinjeno dela ze od 2007 pa take , in še dodaval neke opazke ali sem slep ali sem to da nevem ali podobno, P mu je m zidarska u pm no , tisti 1 teden kaj je bil partis down pred pol leta , so me BREZ SLEDU zbrisali z portala (mogoče ne samo mene) , tako je tisti ratio in VIP šol po gobe , in sem nastanil v blinku ki imam zdaj pac normalno , ampak , sem rabo neke stargejte v DVD in mi je nabilo downlod tako z 0.47ratia , ok pred tem , ker sem mel v planu , bom dokupil 80GB uploda za 15E, in tako 1 teden cakam in ni nic, potem mi dajo opozorilo da bom dobil status B čez edn tedn , ampak dobim status B nasledni dan.
Neka sezona sg1 ni na blinku sem imel namen pogledat na partis , partis mi zdaj pove , KAO Anti-cheat: Auto ban 5 opozoril in 2x nekaj , JA veš da ja , 28MB sem downlodo , up pa nič , in banali so me zarat tega ker kaj pizda , boji se me peder zidarski. Pa kurceva slovenska p2p scena to sploh niti približno ni , to je neko debilno podjetje zadaj ki SLUŽI na račun p2p , WTF te bi blo treba zapret, ne da sem proti p2p(no ni glih lepo;) so tudi take budale da mislijo da sami MAINSTREAM useri obiskujejo stran , neom se hvalo ampak mam prakse in tako zavajanje in lumparije kaj toti počnejo mi ne more kar mimo oči in je niso niti priblizno skrili.

Kaj pa novice , samo kopiranje za lažnivim žurnalom ali z drugih enako bustastih zastojnskih oglasnih news strani(pa še prevest ne morejo prav)

Na blinku maš tudi ""OSEBJE"" a te forwarda na neka FAQ vprašanja tak da se znebijo PRETVARJAT kot da niso isti kot na partisu , ... potem pa še ta očitni napisi "ta pomoč je samo za BLINK" ja ne za partis bo TUDI!?!?

To je jasno da partis in blink sta totalno skup , mogoče samo na drugem serveru , ...glavni nail in the coffin je to da vem osebno da ti moderatorji ali še celo osebje , so v resnici neki luzeri z 3+2 zidarskega programa srednje sole.

Pa doniraš u pm pa se peder pretvarja da neve da mu kurčeva stran ni delala 1 celoten teden.

Pa sorry za slovnico in še kaj druga ampak nekam morem povedat in dat vtis da je to resnično sranje kar širšim uporabnikom oz bivšim.

Zgodovina sprememb…

r5r ::

Takšne zadeve spadajo bolj v AE.

Te strani spadajo v isti koš kot solo.si, eni se imajo odlično, drugi pa katastrofalno.
And it makes me wonder.

folk je prizadet?

Folk ki tam piše oziroma komentira je večina res malo vsekanih , oz , 13letnih nuboh kr zelo dost

Ker sem bil na potovanju v tujini nisem imel nekaj časa dostop do računalnika... pridem domov, se hočem prijaviti na partis in pravi da moje uporabniško ime ni v njihovi bazi... bil sem uploader, ratio sem imel zelo dober... 70gb download, 160 upload...
Partis sux
!

ETO , TOČNO to se je zgodilo meni enako , in to z 140down in 180 up

Zgodovina sprememb…

.VSI KAJ SO NA VRHI HOČEJO ŠE DALJE PRIT ISTO JE VSEPOVSOD!!!!!

Enako je z državo/politiko/kapitalizmom (new world order)

No... še en dokaz da ima partis ali blink , ali oboje (saj sem videval idev že dolgo pred blinkom)

""""""marjan.simac@********· Dodal sime101 @ 2009-05-22 17:37:39
Težava:
20.5. sem plačal 15,50 EUR pa se z mojim razmerjem nič ne dogaja.(22.5.)

Dodal Th3 B1G D3V1L ob 2009-05-23 14:40:26
Piši na info@idev.si, priloži kopijo potrdila o plačilu """""""

Torej blink in partis ima prek idev d.o.o ?

simnov ::

s kolikšno hitrostjo lahko uploadaš da te še ne dobijo jaz z 999kB/s in me ne dobijo.

Maverick33 ::

Jah to je jeba vlagat v torrent strani nevem no rajš dam dnar v PTC ali pa kako resno naložbo kjer se obrestuje.

Glede partisa, blinka ... Lah rečem daj blink velik boljš po sami kvaliteti in vsem lepo se loada in to je to.

Odkar uporabljam RM pa mi tudi za upload ni potrebno skrbeti (ja zdej bo kr že ene 4 leta)...

http://thepiratebay.org/torrent/3784330...
LP

http://www.moofdev.net/ uradna stran od RatioMaster najbolj fajn je , ko direktno emuliraš torrent klient.In te lahko zaznajo samo če prehitro uploadaš.
Jaz sem tudi včasih zmeraj imel probleme z ratiem in sem pred nekaj časa samo upload nabil v TB in imam mir za vse čase.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: simnov ()

bluefish ::

In te lahko zaznajo samo če prehitro uploadaš.
Spodobni trackerji pa tovrsten promet zaznajo in primerno sankcionirajo (ban v večini primerov). Samo za naše se ni za bat.

Nič ne najdejo najhujši glede odkrivanja chetanja je Partis vsaj pri meni Blink , Filebits,Torrentleech,Bitsoup nimajo pojma kaj se dogaja.

bit-hdtv, scenehd, gfxnews, thebox,... vsi zaznajo.

če znaš nastavit ratio master ne zaznajo.

hojnikb ::

Obstaja tud pravično zviševanje uploada v obliki instant-torrents.site
#brezpodpisa

Matev ::

zakj bi sploh hotel goljufati?

;-) ::

Zato, ker je škoda mojega uploada :D

Zato, ker je škoda mojega uploada

ga pač ne daš

ne pa da prikazuješ kot da si dal - pa v resnici nisi

Steinkauz ::

No ko boš naslednjič vlekel in ti bo vleklo za en drek, se ne pizdi pol.
Bo vsak reku škoda mojega uploada pol se pa jebi :)

wishmaster ::

In te lahko zaznajo samo če prehitro uploadaš.

Tak so mene iz Golden Tomba banal. V času MOSa, sem imel na sejmu možnost koristit eno hudo linjo 100/100, seveda nam je povezavo omogočal Telekom Slovenije. Pridem jaz popoldne domov, pa sem opazil, da sem banan. In potem to razložiti debilu, da Telekom ne ponuja samo ADSLa in dial upa. Na koncu sem raje uporabljal boljše in bolj poštene trackerje.
GIGABYTE GA-K8NXP-SLI,AMD ATHLON 64 X2 4200+,4x1024 RAM (GEIL)
5xWD2000JS(200 GB),Gigabyte Radeon 3870 ...

No ko boš naslednjič vlekel in ti bo vleklo za en drek, se ne pizdi pol.
Bo vsak reku škoda mojega uploada pol se pa jebi :)

Ima budala, tak da bo vedno vleklo:)

T-h-o-r ::

ti si budalo
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?

Zato prikazuješ dober ratio ,da te ne banajo zaradi slabega.

pizdarija1 ::

Jaz sem načitu okol 100gb, zakaj hja enkrat sem dobil ban in partis ni vreden uploada :) na druge trackerje seveda sadim.

Jaz načitam za 1-2tb pa mam potem mir dokler tracker obstaja. Vlečejo pa vsi kolegi pa sošolci z istega računa.

rizo ::

Jaz sem imel tudi več kot 1tb uplovda in razmerje več kot15.
Sedaj pa na ta traker sploh ne pridem.
V čem je tle sploh point.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: rizo ()

Cookie pobriši.Če imaš pa statičen ip pa pozabi na Partis.

timicc ::

Mene pa zanima, kako uplodati torrent na partis.

LP

xyd1 ::

Mislim, da moraš kontaktirat osebje, da ti to fukncijo omogočijo.

nUUb ::

Za RatioMaster moraš uporabljati pravi client, najboljše da uporabljaš istega kot pravega npr uTorrent in pa MORAŠ naštimat update interval sepravi 2500sek (Partis), tak te najprej dobijo. Kar pa pogledaš pod sledilnikom.

Imam pa 20/20 linijo ampak enostavno mi je škoda ropotanje diska za uploadat na mojblink. Uploadam pa na thepiratebay. Ker podpiram P2P.

Glede uploaderja pa te na Partisu veliko bolj cenijo kot na blinku.
i7 2600k@4.8GHz - nV 760 - 850 EVO 250GB - 4TB FreeNAS
ASUS 1920x1080@144Hz

detroit ::

xyd1 je izjavil:

Mislim, da moraš kontaktirat osebje, da ti to fukncijo omogočijo.

Osebje na partisu ni ravno responsive, pošljem majl čemu je moj account neomogočen pa še kr ni odgovora...
Sj neb reku če bi kej probu goljufat, ampak uploadam na dveh mašinah en ma upload 1mbit en pa 40kbps:D
Skero

ma kdo kake veze "v" partisu, degeni se na javlajo. Očitno je njihov public relation nerd umru
Skero

Gandalfar ::

po temle sporocilu ti bo pomojem full boljse ratal :D

i do my best:D haha sm good answer;) mal rage ne škodi pravjo
Skero

nika36 ::

Ta tema ni za nikamor... samo kregaje itd admini bi lahko bli tako pametni pa brisal tole....

mxr088 ::

najbolj žalostno je da ni da je z glasbo tako v dreku ... -.-

takšne plate, ki jih že zeeelooo težko dobiš na policah oz. jih sploh ne moreš ... tiste stare metal skupine, ki so pred kratkim spet zaživele

forbidden, kreator ipd ipd ...

moram se pozanimat kako uploadat zadevo ... hmm?

ah admini na partisu si zaslužijo raka na jajcih, take nesposobnosti še v življenju nism vidu pa sm marsikej čez dau. Nč gremo pa pa sfejkat upload če so mi ga ukradl
Skero

Lmao sm sol nazaj brat kaj sm pisal hahah pred 1 letom froc :p

Ta thread se zivi :d, valda haha, sj je res, pa blink in partis itak ima isto podjetje, idev.

Zblinka so sli eni, 3osebje, al so jih vrgli al so pač šli, tisti ko so najbol delali za sajt so šli, pomoje se jim neda več nevem pa tudi razloga zakaj bi šli, nisem spremljal, prvi komentarji so bili taksni da so eni celo veseli da so šli, no povem samo, mene pa itak osebno bmk za vse skup, vem samo da nikoli vec ne "doniram".

Zgodovina sprememb…

• polepsal: bluefish ()

sandmat ::

dost reveži so na tem sajtu ja. Napisal 2 posta na forumu v lajfu, pa so pobrisal. Zgleda ljudem ne smeš povedat oz. pravilno razložit delovanja računalnika. A moderatorji so 10letniki, al so že 15 pa majo downov sindrom? :)

Eh, že če bereš njihove umotvore v novicah in komentarjih na le te, ti hitro postane jasen nivo tamkajšnje komunikacije.

ima kdo kak pameten predlog za kak pameten tracker? jst zaenkrat kr iz tpb vlečem dol, druzga niti ne poznam :)

ne uprabljamo več trackerjev, zgodovina

Prihodnost pa je?

Prihodnost nevem, nisem jasnoviden.

OK, sedanjost?

M-XXXX ::

Sicer totalno offtopic izjava, sam sem ravno vidu tole temu in videl priložnost, da se pohvalim: danes padlo 30TB>:D

klemenSLO ::

ČE je to uploda svaka čast, če pa downloada pa ni sile....
Life is not measured in minutes, but in MOMENTS...

brez zamere, sam ne dojamem, zakaj folk tok dol vleče, če itak nč ne dela s tem. Pa ne mi zdej trdit, da vsak dan povlečeš za 30TB filmov, ki jih pol dejansko pogledaš :D

jst mam bolj filozofijo, potegni dol nekaj takrat, ko se ti zdi da nucaš oz. ti sede, ne pa vlečt dol serije samo zato, ker je priljubljena. Če je ne gledaš, ti na disku nč ne bo pomagala :D

poleg tega morš met res nek awesome quality za 30TB videa naprimer, pa tud verjetno ti pobere to cel dan za si pogledat? :D

verjetno ni mislil da je v enem dnevu prenesel 30terabajtov

je pač tisti dan dosegel to mejo... lahko vleče že nekaj let

aja :D jst svoje statistike sploh ne gledam, pa nism čist dojel :D

MonkeyHead ::

A se komu drugemu fartis ne dela?

lp
««
7 / 70
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Slovenski torrent tracker

Oddelek: Omrežja in internet
2633008 (25693) Mavrik

Kaj se je zgodilo z Mojblink-om ? (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
456262784 (111987) metalcamp1
»

Torrentz.eu umolknil (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Avtorsko pravo
6018944 (13019) BorutK-73

Več podobnih tem