» »

Partis

Partis

Temo vidijo: vsi
««
6 / 70
»»

;-) ::

beri zgornje poste

megy ::

Evo, mi je uspelo rešiti z vašo pomočjo.

amigo_no1 ::

Če ima še kdo tisti exe fajl naj mi pošlje ZS.

OmegaBlue ::

Spravite si skozi svojo debelo lobanjo da tukaj ne trpimo povezav.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.

globoko grlo ::

Zdravo!

Me ni biulo par tednov in mi blink ne dela več. Zdej me pa zanima, če mi lahko kdo pove, kaj se dogaja. Pa brez povezav, prosim.

tnx

OmegaBlue ::

Zgleda vam branje dela probleme, naslednji dobi naziv.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.

ant ::

naslednji sem jaz :D
jst bi samo rekel, da verjetno malo vračajo milo za žajfo in sedaj mamo spet paniko
brez veze, pa ste tok odvisni od tega DL itd.???

kriko1 ::

Jaz sem se sedaj za hec reg. na partis. Vidim obvestilo da so združili z blinkom, vendar je blink še vedno dosegljiv na "drugem" naslovu, poleg tega je cenzura besede "blink" na partis forumu, kar mi daje nekam čuden filing. Mene samo zanima kaj se dogaja, res ne štekam kdo sedaj koga in zakaj.

neres ::

Pri partisu pravijo, da so se združili. Pri blinku pa da se niso. Tako da (po zdravorazumski logiki) je očitno kdo laže.

Če iščete delujoč naslov za blink pa poglejte za naslov trackerja, v programu kjer pobirate torrente.

Avby ::

A torent treckerji se tudi prevzemajo v Sloveniji? Potem je šlo za sovražen prevzem, če je partis prevzel Blink in vse uporabniške račune pobrisal?

Meni delujejo kot bivša irc scena, ki namesto da bi heckala noobe sedaj more svoje frustracije preliti drugam. In trenutno so na udaru torenti?

:)

Sploh nevem za kaj se gre ampak tako mi pač deluje.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Avby ()

kriko1 ::

Se ni, poglej na torrent.si forumih. Cela štala, očitno hočejo "prevzet" uporabnike na finte.

Matek ::

A torent treckerji se tudi prevzemajo v Sloveniji? Potem je šlo za sovražen prevzem, če je partis prevzel Blink in vse uporabniške račune pobrisal?

Meni delujejo kot bivša irc scena, ki namesto da bi heckala noobe sedaj more svoje frustracije preliti drugam. In trenutno so na udaru torenti?


Hja, s to razliko, da je slo na ircu za merjenje digitalnih ticev, tu so pa v ozadju bojda tudi solidni denarci. Sam se vedno iscem kak bolj miroljuben in v slovenske zadeve usmerjen tracker.
Bolje ispasti glup nego iz aviona.

Avby ::

Koliko so realno denarci ki se sučejo okrog take stran tipa Partis. Mi zna kdo podati realno vrednost?

Gandalfar ::

Ce dovolj velik cirkus z "donacijami" in kupovanjem ratija delas, prides dosti hitro na zneske od 3-5k eur/mesec.

NoBody- ::

Sej zato pa je g.marhi zaprl s.p. in odprl d.o.o. ker je imel ogromno prihodkov in skoraj nič odhodkov. Govori se o številki 20k € in več. Ampak to se samo govori. Koliko pa je dejansko res pa nevem. Vendar po moje bojo trditve kar držale!

lp

Avby ::

Zakaj pa ni tega potem več? Nenazadnje kje je denar v normalnih okoliščinah se hitro nagnete ljudi?

Gandalfar ::

Se zmeri ni tolk zlo trivialno. Pa se mal se mors znajt, da ta denar dobis ne nek nacin, ki te ne bo na koncu privedel v zapor..

strictom ::

Svaka čast. Tip se je znašel. Saj pa vam ni treba donirat.
"Violence is the last refuge of the incompetent" - Salvor Hardin

Player0 ::

To z Blinkom nekaj ni ok. Če bi se res združili bi imel Partis več torrentov... ampak še vedno ostaja pri istem številu. Pa zakaj niso na Blinku nič o tem prej napisali... ali pa vsaj vsakemu uporabniku poslali sporočilo kaj se dogaja... oziroma kaj se bo zgodilo. Mislim, da se spet napadajo :) Spet obstaja povezava, ki te napoti na drugo stran... pa spet vse kot strela iz jasnega. Spet zavajajo in kradejo uporabnike :)) Tako, da na koncu res več ne veš kaj je res... pa kaj ne.

Zdaj pa, da bi mogel it na Partis... Partis žal ni več takšen kot je bil včasih. Nobenih starejših torentov ni. Samo novi se nalagajo. Pa še ti so včasih neki čudni. Kot, da nobeden nič ne preverja. Kot da lahko vsak vsako "bedarijo" naloži. Pa niti se ne nalaga toliko. Na partisu je veliko manjša izbira kot na Blink. Na Blinku se trudijo in neprestano nekaj obnavlajo, dodajajo... v smislu delovanja strani in njene grafične podobe... partis pa kr ostaja isti. Me prav zanima kdo je komu ukradel to grafično podobo :)) Sicer pa je to samo moje mnenje.

Upam, da bo Blink čimprej nazaj... ne vem zakaj tako dolgo rabijo :) Kaj so sedaj iz uničevanja softwere prešli na uničevanje hardwere :D

Na koncu tak mi uporabniki najbolj nasrkamo... ;((

Če bo kdo dobil kaki info pa ga naj kr posreduje!

Matev ::

partis pa kr ostaja isti


meni se pa zdi da preveč menjajo grafično podobo

dejanslo ::

meni pa, da je blinkova enostavno zanič. od tu dalje pa mi je vseeno.. je pa super, da se najde še folk, ki zna potegnit dnar iz ljudi, take rabimo
There`s More Than One Way To Do It

Avby ::

Je ali ni zakonita takšna stran?

bluefish ::

stran sama ni nezakonita, zato ker se vsak brezveznik zavaruje z izrekom "osebje te strani ne odgovarja za vsebino, je le posrednik med...".

Sicer pa, naj tudi sami doživijo to, kar so delali drugim, veliko boljšim stranem.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: bluefish ()

Avby ::

Torej je torent tracker dejansko dobra naložba? Dokaj varna in z malimi investicijskimi sredstvi lahko dosežeš dober donos?

bluefish ::

če razmišljaš tako kot oni, potem ja, je dobra naložba. Če pa so ti v interesu tudi uporabniki, potem pa je to druga zgodba.

Avby ::

Kako pa razmišljajo? Mislim zakaj so njihovi uporabniki na slabem? Res ne poznam ampak me zanima. Čudi me da ni več tega če je legalno?

Ali je ravno to problem, da oni onemogočajo konkurenco?

Edit: Kje je tista meja, med legalnim in nelegalnim? Če prav razumem, sam tracker ni nelegalen in lahko imaš povezav do torrentov koliko hočeš na strani? Zakaj se potem zapirajo veliki torrent trackerji?

Kaj delajo narobe da prestopijo to mejo med legalnim in nelegalnim?

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Avby ()

Backup22 ::

Povezav že lahko imaš kolikor hočeš. Ampak nekje morajo biti shranjeni torrenti. In to je ravno problem.
//

Avby ::

A misliš datoteke? A ni to shranjeno na računalnikih posameznikov torent trecker pa je le povezava do tega računalnika?

Backup22 ::

Ja kolk jaz razumem so datoteke seveda shranjene na računalnikih uporabnikov, ampak nekako to mora potekat preko trackerja. Ko downloadaš *.torrent, "fizični" naslov kaže na strežnik trackerja. Nisem pa ziher, ker se v to nisem nikoli spuščal. Če datotek ni na strežnikih, pa tudi jaz ne vem kje je meja med legalnim in nelegalnim. Finta je, da je protokol legalen (za legalne torrente)...
//

;-) ::

Kje delate probleme če jih ni.

Torrent treker je stran ki vsebuje torrente in opise torrentov. Je program ki ve lokacijo, velikost in druge stvari o datoteki. Podatke shranjujemo z datoteko ( blabla.torrent) oz. torrentom, ko ga uporabnik cukne dol pa se direktno povežeta pošiljatelj in prejemnik, treker samo beleži upload in download, pri samem prenosu datotek pa ne sodeluje.

:8)

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: ;-) ()

Ziga Dolhar ::

Ne glede na vprašanje o zakonitosti konkretnega servisa,

> "osebje te strani ne odgovarja za vsebino, je le posrednik med...".

mu takle demanti seveda ne izključi morebitne nezakonitosti. Pa čeprav je stokrat napisan.
https://dolhar.si/

;-) ::

Različne države imajo različne zakone in meje legalnega so različno visoke v različnih državah. The pirate bay je zato kupil svojo državo (oz ploščad) da ima svoje zakone oz. da ga ne "jeb***" po domače. Če bo partis mel težave z strani višjih sil se bo preselil k piratebay-ju na sealand.

Gandalfar ::

Pirate Bay je cisto lepo na svedskem se.

Zakaj ne zaprejo kar vseh torrent trackerjev po spisku? Ker je drago in ker je treba prepricat/placat kup ljudi da to pravno zrihtajo. Vsekakor pa ne skrbite, zakonodaja se pise v to smer, da bo to z vsakim dnem lazje.

Backup22 ::

Po slovenski zakonodaji očitno je. Možna pa je seveda tudi nesposobnost izvedbe slovenskih pravnih institucij, ki so to zadolžene. Ve kdo kakšen zakon o p2p je kaj pri nas?
//

Player0 ::

Glede Blinka... Partis vam laže! Blink obstaja! Spet napadajo in spet zavajajo uporabnike.

Vsi, ki ste prijavljeni, ste dobili email kjer vam piše link do nove strani. Če želite več informacij o tem pa samo napišite v iskalnik (recimo najdi-si) "partis.110mb"... pa prvi link in nekaj klikov, pa imete vse razloženo. Sam sem že na novi strani od Blinka, ki se imenuje mojblink.

...to pa piše na strani Blink:

Kot ste opazili je spet prišlo do problemov. Ne nasedajte lažem pa čeprav je težko saj se je ista stvar kot pred meseci ponovila. Naš Marhi je z veliko truda in močne volje postavil Blink na noge, ker pa so ljudje zavistni in to celo tako, da zaradi tega naredijo karkoli smo spet začasno brez domene.
Potrudili se bomo, da težavo odpravimo čimprej!
Biti moramo vztrajni, kar nas ne ubije nas okrepi!
Osebje ostaja takšno kot je bilo, brez sprememb.

To je to... upam, da bo komu pomagalo.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Player0 ()

;-) ::

Kdo je reko da tega neve?

Player0 ::

To da Blink obstaja na drugi strani, sem napisal zgolj informativno za tiste, ki tega ne vedo... recimo jaz tega nisem vedel, dokler nisem začel brskat o tem po internetu. Sam sem samo uporabnik blinka... nisem član njihove ekipe in nisem imel pojma kaj se dogaja.
Odkrito povedano kdaj pa kdaj pokukam tudi na Partis... ampak osebno mi je pač všeč Blink in zato ga tudi bolj uporabljam. In zato mi ni vseeno, če bi ostal samo Partis. Razen, če se res združita in s tem združita tudi vse kaj sta ustvarila... to bi bilo seveda še najboljše :) Ampak žal ni tako. Da se pa zdaj nekaj lažejo in zavajajo folk... eni uporabniki ziher verjamejo. Žal pa lahko take stvari navadni uporabniki zvemo samo na forumih... oziroma čem podobnem. Kje pa mislite, da sem jaz zvedel. Mail sem dobil ful pozno... tako, da sem prej to informacijo našel na internetu. Verjamem pa tudi, da so ljudje, ki niti na forumih te informacije nebi znali najti in sedaj pač na slepo sledijo navodilom. Pač take stvari niso fer... in mislim, da je pošteno, da o tem zvedo tudi drugi.

StratOS ::

Hja, govorimo o svobodi govora in pisanja, ki nam ga tudi tu na več načinov kratijo. Nekateri se pač ne zavedajo, da zaključeno enoto ustvarjajo njihovi uporabniki, ki so od samega začetka bili večkrat prepeljani skozi vodo žejni.
"Multitasking - ability to f##k up several things at once."
"It works better if you plug it in."
"The one who is digging the hole for the other to fall in is allready in it."

TechBeats ::

a kr cenzure al kaj LOL, ja partis in blik sta obsojena na propad, še enkrat pom povedu... a boš spet brisu poste>:D


freedom of speech, have you heard of that before??
AciD TriP

OmegaBlue ::

Briše se tistim, ki ne znajo brati ali so preveč leni da bi prebrali.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.

Hardstyle ::

Piratebay ni kupil svoje države oz. ploščadi tako, da še zmeraj ostaja na Švedskem. Blink in Partis pa lahko samo sanjata o združitvi z piratebay, ker jim niti do gležnjev ne sežeta, pa tudi piratebay ne jemlje dobene strani pod svoje okrilje brez, da bi oni bili lastniki (suprnova). Sam se redno poslužujem piretabaya,imagebaya sedaj pa čakam še na videobay :D

gruntfürmich ::

hmmm, le kaj je v ozadju bitke partis vs. blink... tistih par torentov menda ja ne. pa če bi bilo, se tudi ne bi čudil; slovenska neumnost in nevoščljivost pač ne poznata meja.
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...

damjan11 ::

Kjer je bitka je sigurno da se gre za denar ali oblast ali ljubezen. Se mi zdi, da 4 ni.
V tem primeru je to sigurni denar

Hardstyle ::

na strani z 30k uporabniki se da kar konkretno služit kljub temu, da gre večina denarja za hosting.

gameby ::

partis ma po njigovih podatkih 70 000 uporabnikov zfje če je to res pa je drugo
obiščite http://negdo.blog.siol.net/

bluefish ::

pa jade. Žlink bink naj bi jih imel blizu 40k, potem pa so še ostali. Tudi če imamo nekateri članstvo na večih to še zmeraj predstavlja prevelik delež vseh uporabnikov neta v slo.

edit: tako eden kot drugi pa napihujeta podatke.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: bluefish ()

nikicc ::

eno vprašanje...

ka ti sti ko smo bli prej na blinku zdaj ne moremo na partis ali kaj ??
men že dolgo ne odpira partisa, sam prej ko bil še blink je blo ok zdaj sm p v temi ....

prosim za pomoč

lp niko
nikicc

nikicc ::

sem prebral mal nazaj tak da sm vse rešo ...
hvala za pomoč

lp niko
nikicc

Ales22LJ ::

Pozdravljeni a se komu steka tale PARTIS k je ce dalje bolj v K.... strani nalaga pol ure pa isce. A blink pa dela normalno hitr in vse. Res da uporablajam visto samo z ostalimi strani nimam problema!

majrck ::

Meni dela mojblink normalno:D
««
6 / 70
»»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Slovenski torrent tracker

Oddelek: Omrežja in internet
2631939 (24624) Mavrik

Kaj se je zgodilo z Mojblink-om ? (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
456254525 (103728) metalcamp1
»

Torrentz.eu umolknil (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Avtorsko pravo
6017796 (11871) BorutK-73

Več podobnih tem