Forum » Pomoč in nasveti » Partis
Partis
Temo vidijo: vsi
jazbec ::
pomoje majo kako napako
bodisi server ali kaj drugega
že cel dan štrajka
preko proxy-ja mi tudi ne prime-prijava mislim
bodisi server ali kaj drugega
že cel dan štrajka
preko proxy-ja mi tudi ne prime-prijava mislim
feryz ::
MonkeyHead je izjavil:
Ja nekaj se je na veliko okrog govorilo da je siol/t2 blokirala stran.Očitno je res, ker direkt pri meni ne gre, čez proxy pa ja.
šernk ::
ja vendar čez proxy se ne da not vpisat (šele zdaj pogruntal)... ne na partis ne na blink...vsaj preko tor omrežja ne morem not
In general, high velocity doesn't produce harmful injuries.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.
isto tle
je kdo probal poslat mail na t-2?
evo zdej jim poslal mail in čakam na odgovor
je kdo probal poslat mail na t-2?
evo zdej jim poslal mail in čakam na odgovor
Zgodovina sprememb…
- spremenil: jazbec ()
particle ::
sem poklical na t-2 in povprašal kaj se dogaja s tem. Operaterka mi je odgovorila, da oni ne bodo blokirali te strani, in da bodo odpravili napako.
me zanima zato, da vidim kolko slo-techovcov je gor glede na to, da jih je večina proti temu
leti na piratiziranje
leti na piratiziranje
M@73Y ::
Haha :)) mularija ima počitnice pa so vsi najnovejše špile dol vlekl pa je partis zablokiru :))
..jump into psytrance tunnel..
xnnx ::
Men partis ne dela oziroma rabi ful dost časa za naložit stran približno 1min, pa še to na pol.
moj isp je amis
druge strani pa delajo v nulo.
lp
moj isp je amis
druge strani pa delajo v nulo.
lp
bluefish ::
Za zacetek naj poklestijo bloat.
Z oglasi najbrz zasluzijo kar lepo vsoto denarja in so donacije cisto nategotanje lahkovernega frocovja. Na sreco je zunaj toliko boljsih trackerjev, da se odsotnost enega ne bi poznala.
Z oglasi najbrz zasluzijo kar lepo vsoto denarja in so donacije cisto nategotanje lahkovernega frocovja. Na sreco je zunaj toliko boljsih trackerjev, da se odsotnost enega ne bi poznala.
KoMar- ::
A ni ironično, da folk raje plača nekim neznancem, ki upravljajo s trackerjem, kot da bi avtorjem muzke/filmov/iger/programov?
st0jko ::
Niti ne, ker niti približno ne gre za enake vsote. Tudi sam sem že doniral par € tujemu trackerju, ki me zvesto zalaga z HD vsebino. Po legalnih poteh bi za enake zadeve plačal nepredstavljivo vsoto..
keks?
KoMar- ::
Niti ne gre za znesek, ampak že za koncept. Pa osebno razlikujem trackerje, ki ti za donacije dajo upload (Partis & co.) ter take, kjer ne dobiš čisto nič v zameno (torej donacija v pravem pomenu besede - npr. Torrentbytes).
Relanium ::
Ima kdo mogoče e-mail kontakt od koga v partisu?
Sem v tujini pa se ne morem sploh vpisat notri (ko se vpisujem me takoj vrže na google)
Sem v tujini pa se ne morem sploh vpisat notri (ko se vpisujem me takoj vrže na google)
Zvezdica27 ::
lp,
mislim da bi slovenski proxy rešil zadevo.
naredi hec in probaj preko vladnega proxyja: proxy.gov.si, port 80. MOrda dela ;)
zz
mislim da bi slovenski proxy rešil zadevo.
naredi hec in probaj preko vladnega proxyja: proxy.gov.si, port 80. MOrda dela ;)
zz
Ej najlepša hvala za nasvet.
Sem zrihtal preko enegega hrvaškega proxya in dela (sicer res počasneje ampak dela)
Drgač sem prebral nekje na netu da so blokirali vse razen balkanske države
sem poslal mail in pravijo da bojo odblokirali moj IP (mora biti statični seveda)
Aja pa vladni mi sploh ne dela nič
Sem zrihtal preko enegega hrvaškega proxya in dela (sicer res počasneje ampak dela)
Drgač sem prebral nekje na netu da so blokirali vse razen balkanske države
sem poslal mail in pravijo da bojo odblokirali moj IP (mora biti statični seveda)
Aja pa vladni mi sploh ne dela nič
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Relanium ()
STGSMH ::
Mi lahko nekdo prosim da kontaktni mail od partisove ekipe? Sem v Canadi in ne poznam nobenega drugega sledilca z takšnjo hitrostjo. Prosim... Relanium koga si kontaktiral?
Mi lahko nekdo prosim da kontaktni mail od partisove ekipe? Sem v Canadi in ne poznam nobenega drugega sledilca z takšnjo hitrostjo. Prosim... Relanium koga si kontaktiral?
Kontaktiral sem na podpora@partis.si
pa so mi rekli da bojo zrihtali takoj ko bo mogoče. Čakam že pol meseca pa še nič
Rias Gremory ::
Men tudi ne.
Mirno gledamo, kako naš svet propada,
saj za časa našega življenja ne bo popolnoma propadel.
saj za časa našega življenja ne bo popolnoma propadel.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Slovenski torrent trackerOddelek: Omrežja in internet | 33009 (25694) | Mavrik |
⊘ | Kaj se je zgodilo z Mojblink-om ? (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 262784 (111987) | metalcamp1 |
» | Torrentz.eu umolknil (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Avtorsko pravo | 18944 (13019) | BorutK-73 |