Forum » Zvok in slika » Servis za kamero Canon- Kje?
Servis za kamero Canon- Kje?
Mr Hilter ::
Zdravo,
zanima me, če kdo ve za kakšen dober servis za videokamere (Canon), ker je crknila (na displayčku so ravne prazne črte, če predvaja s kasete), na relaciji Ljubljana-Nova gorica (raje slednje).
Oziroma če kdo ve kaj bi bilo narobe (ni več garancije).
kliknite na sliko, ker neki ne dela direkt.
lp.
[popravljena slika. podtalje]
zanima me, če kdo ve za kakšen dober servis za videokamere (Canon), ker je crknila (na displayčku so ravne prazne črte, če predvaja s kasete), na relaciji Ljubljana-Nova gorica (raje slednje).
Oziroma če kdo ve kaj bi bilo narobe (ni več garancije).
kliknite na sliko, ker neki ne dela direkt.
lp.
[popravljena slika. podtalje]
- spremenil: podtalje ()
kajpravis ::
Jaz sem pred nekaj dnevi nesel svoj digitalni fotoaparat v 3a servis v lj. zelo zadovoljen. Popravljajo tudi canon aparate.
baron21 ::
Živijo!
Najprej z čistilno kaseto očisti glavo. Če ne bo bolje zamenjaj kaseto. Kupi si JVC ali TDK, te delujejo v vseh pogojih, izogibaj pa se Sony kaset. Tako sliko ali še slabšo sem imel jaz ko sem snemal na Sony kasete in je bila temperatura pod ničlo. Z drugimi ni problema.Imam kamero Canon MV 750i. Srečno!
Najprej z čistilno kaseto očisti glavo. Če ne bo bolje zamenjaj kaseto. Kupi si JVC ali TDK, te delujejo v vseh pogojih, izogibaj pa se Sony kaset. Tako sliko ali še slabšo sem imel jaz ko sem snemal na Sony kasete in je bila temperatura pod ničlo. Z drugimi ni problema.Imam kamero Canon MV 750i. Srečno!
baron21
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | digitalna video kameraOddelek: Kaj kupiti | 4090 (2827) | T-h-o-r |
» | Nakup VIDEOKAMERE - z zapisovanjem na...?Oddelek: Kaj kupiti | 3741 (3052) | franci |
» | katero kamero predlagate?Oddelek: Kaj kupiti | 2876 (2288) | Calligulla |
» | digitalna kameraOddelek: Kaj kupiti | 2349 (1908) | roscha |
» | Dilema videokamera!Oddelek: Kaj kupiti | 1742 (1619) | pivmik |