Forum » Strojna oprema » obnova baterije za prenosnik
obnova baterije za prenosnik
pr2501 ::
Nova ugotovitev: brez baterije- ce se priklopim preko adapterja-polnilca na omrezje je da se mi prenosnik vseno ugasa. (en caj dela pol pa se ugasne: zato si ne morem namestiti sistema)
Ah, Ja. Danes sem ga dobil po posti (eBay) druge roke in ....
Skratka cetudi ga bom verjetno moral odnesti na servis. Kaj ve kdo kaj se dogaja. Ali pa ce se okorajzim in vprasam, kaj ve gdo kako bi lahko to okvaro odpravil ?
Hvala
Ah, Ja. Danes sem ga dobil po posti (eBay) druge roke in ....
Skratka cetudi ga bom verjetno moral odnesti na servis. Kaj ve kdo kaj se dogaja. Ali pa ce se okorajzim in vprasam, kaj ve gdo kako bi lahko to okvaro odpravil ?
Hvala
konec
Gapi ::
Če stvar ugasne po naklučnem času poglej konektor za priklop, če pa ugasne vedno ob istem času pol je verjetno kako varovalo krivo da se stvar izklopi ker ni baterije notr.
Predvidevam samo,tako da me ne držat za besedo.
Predvidevam samo,tako da me ne držat za besedo.
pr2501 ::
Na levi strani ima prenosnik (Compak Presario) enena rebra skozi katera piha, ravno tako pa na desni. In na desni strani, se ne slisi nic, da bi kaj pihalo.
Ce se lotim odpirati, in skusm priti vizualno do ventilatorja: na kaj moram paziti ?
Hvala
Ce se lotim odpirati, in skusm priti vizualno do ventilatorja: na kaj moram paziti ?
Hvala
konec
ant ::
kater presario pa imaš???
najbolje, da si na hp spletni strani downloadaš maintenance servic guide al neki tazga, kjer maš natančno opisano kako se razdre prenosnik.
pa mislim, da tista rebra na desni niso tako pomembna, saj se tamventilator priklopi, ko je prenosnik že pošteno vroč. tako je vsaj pri mojem presariu 700, na levi strani pa more delovati.
LP
najbolje, da si na hp spletni strani downloadaš maintenance servic guide al neki tazga, kjer maš natančno opisano kako se razdre prenosnik.
pa mislim, da tista rebra na desni niso tako pomembna, saj se tamventilator priklopi, ko je prenosnik že pošteno vroč. tako je vsaj pri mojem presariu 700, na levi strani pa more delovati.
LP
ant ::
možno je da se ti pregreva procesor ali pa je matična fuč.
jaz sem svojga že parkrat odprl zaradi procesorja in ga imam že v malem palcu.
več na ZS
LP
jaz sem svojga že parkrat odprl zaradi procesorja in ga imam že v malem palcu.
več na ZS
LP
Pyr0Beast ::
Ja, če menjaš celice.
Some nanoparticles are more equal than others
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
Pyr0Beast ::
.. dejansko se ti najbrž laptop ugaša, ko določena komponenta preseže max vrednost.
Some nanoparticles are more equal than others
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | pregrevanje hp prenosnika (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 20773 (19842) | Havq |
» | Display prenosnik slabo delaOddelek: Strojna oprema | 1949 (1515) | solatko |
» | Visoka temperatura prenosnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 7275 (6551) | Stupo |
» | Dell spet zagorelOddelek: Novice / Procesorji | 4982 (3471) | Poldi112 |
» | Kakšen prenosnik?Oddelek: Kaj kupiti | 2811 (2497) | andrej |