» »

Test artic silver 3

Test artic silver 3

Boky ::

Test si lahko preberete tukaj. AS 3 rock's.

msmiha ::

Se že slinimo!>:D
Edini način, da odkrijemo meje mogočega je, da jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem.

Jeah !;)

||_^_|| ::

pasta je huda..cena pa tut najbrš:)

[Default] ::

...sorry ker to ne spada glih sem...;(
Hma pasta AS2 da je tolk huda pri meni pa ni blo za niti 1°C razlike med njo in ono iz CONRADA, kako to potem z obema mi je namirilo 45 °C pri obremenitvi in pri neobremenitvi pa 35 °C. Naj mi eden razloži zakaj ?:|

[Default] ::

Pa res noben ne ve???:O

krucymucy ::

Zato ker če namažeš uno iz konrada prou je glih tko dobra... pr men je blo pa 1˙C razlike med AS2 in uno iz konrada...
Pa ne mi rečt da je ne znam namazat ker sem namazu najmanj 50x pa valda, da sem dojel kako se to dela...
Zdej mam eno štromarko pasto (bolj trda kot ne pa je glih tko - temperatura ista - sam da ta ne teče dol ko se segreje... res je huda :\

msmiha ::

Ej človek meni se je poznalo za 5*C med ono iz Conrada in pa Titanovo srebrno. Paste moreš dat čisto malo gor ampak res malo na sredino.
Edini način, da odkrijemo meje mogočega je, da jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem.

Zgleda da je nacin nanosa pomemben. Jaz sem experimentrila z titanovo srebrno pasto. Razlika je bila tudi do 6 stopinj. Njbolse rezultate sem dosegel, ce sem nanesel malce paste na sredino procesorja. Nacin ki je opisan na HP-ju artic sivera pri meni ni spilal. Se zgleda pre lev.:(

Leo ::

Jest sem nabavu AS II pred 1 tednom in mi se ni ratal pravilno
nanest pasto.Prej sem mel eno obicajno silikonsko pasto,ki
mi je bolse hladila kot pa ta cudezna AS.
Ne vem u cemu je fora,najslabse rezultate sem dobil ce sem nanesu
pasto tako,kot pise na AS strani.
A kdo ve kako se nanese to zadevo da res dela kot mora?

kuglvinkl ::

Ok, imam sicer Titanovo srebrno, pa vendar. Na sredino cora izpljunem majhno kapljico. Pritisnem gor rebra, jih odstranim, s čopičem pa popravim, delčke, ki še niso prekriti, da se pasta razleže na celotno površino cora. Namontiraš rebra in to je to.
Your focus determines your reallity

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

AMD Duron 1800 noboot

Oddelek: Strojna oprema
171023 (799) Dr_M
»

Artic Silver termalne paste

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
171849 (1532) Tic
»

Presneta temperatura, kako je to mogoče???

211274 (838) krucymucy
»

Temperatura T-Birda??

Oddelek: Navijanje
201252 (970) Neo32
»

Namestitev Volcana 6Cu+

131586 (1252) DrSergioDJ

Več podobnih tem