Forum » Pomoč in nasveti » plizzz help
plizzz help
jackass23 ::
danes sem začel na novem računalniu s setupom Xp-jev in sem si začel delat particije, pa sem ga neki zasral in sem preklical setup, računalnik se še enkrt zagnal, tokrat mi je napisal ERROR LOADING OPERATING SYSTEM
Kwa nardit?
Kwa nardit?
Jan987 ::
jah particije si zjebov. zdej če nimaš kšnih podatkov več probi jit nanov v namestitev windowsov od novga pa še enkrat nared, če pa ne bo šlo pa si dobot eno zagonsko disketo od windows 98 pa prek nje sformatirej.
jackass23 ::
ma sej ni problem glede podatkov , k je disk čist prazen, sam se mi ne zažene več sploh setup, ni mi jasno, k sem šu ven iz setupa brez 'shranjevanja'
Ti lepo sformatiraj vse skupej pol boš pa itak v NTFS use še enkrat sformatiral v windows xp inštalaciji. To bo samo zato da zbiišeš une napol narejene particije in uspeš priti v inštalacijo windowsov
Samo a tud da bi šu čist nanov u inptalacijo se ne da recimo tm k ti piše pritistnite tipko za... al kaj že???
Če se da pejt v to
Drugač si pa na en cd nalož en dos pa iz dosa dej. Mislim pa da bi se tud dalo z linux-ovim live cd-jem.
Če se da pejt v to
Drugač si pa na en cd nalož en dos pa iz dosa dej. Mislim pa da bi se tud dalo z linux-ovim live cd-jem.
StratOS ::
Na spletu in tudi na tem forumu najdeš malo morje stvari kako formatiraš disk in kako izvedeš "frišno" inštalacijo OS-a.
Le najti treba.
Le najti treba.
"Multitasking - ability to f##k up several things at once."
"It works better if you plug it in."
"The one who is digging the hole for the other to fall in is allready in it."
"It works better if you plug it in."
"The one who is digging the hole for the other to fall in is allready in it."
Lucio ::
ti dej samo notri CD od Win XP in nastavi v biosu pod first boot device CD ROM.
Sedaj imaš namreč nastavljano da se ti najprej boota iz diska in šele nato naj gre na cdrom.
Sedaj imaš namreč nastavljano da se ti najprej boota iz diska in šele nato naj gre na cdrom.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows XP namestitev brez uporabnega CD pogonaOddelek: Operacijski sistemi | 2700 (2454) | Mercier |
» | Kako formatirat PC?Oddelek: Operacijski sistemi | 1991 (1661) | BigWhale |
» | Postavitev sistemaOddelek: Pomoč in nasveti | 2371 (1742) | BlackHole |
» | Inštalacija WinXP ->100 prvičOddelek: Pomoč in nasveti | 1762 (1542) | recoil |
» | Win xp-vprašanjaOddelek: Programska oprema | 1244 (1100) | andrej |