Forum » Pomoč in nasveti » win...themes
win...themes
shaby ::
LP.
Zanima me kak se da preobleko al kak naj rečem, menjat za windows XP.Mam doli te ".wba" fajle in to bi moral nekam v windows/.... kopirat, vendar nevem kam.Mi lahko kdo pomaga?
Vnaprej se zahvaljujem!
Zanima me kak se da preobleko al kak naj rečem, menjat za windows XP.Mam doli te ".wba" fajle in to bi moral nekam v windows/.... kopirat, vendar nevem kam.Mi lahko kdo pomaga?
Vnaprej se zahvaljujem!
Poldy ::
V mapi c:\Windows\Resources\Themes
Lahko pa si naložiš program Theme XP, tam imaš tem malo morje, pa boot screen lahko spreminjaš in podobno.
Mislim pa da potrebuješ datoteke s "theme" končnico... Ali mogoče kdo pozna kakšno stran s temi datotekami - da ne potrebuješ še dodatnega softwarea za temo?
Lahko pa si naložiš program Theme XP, tam imaš tem malo morje, pa boot screen lahko spreminjaš in podobno.
Mislim pa da potrebuješ datoteke s "theme" končnico... Ali mogoče kdo pozna kakšno stran s temi datotekami - da ne potrebuješ še dodatnega softwarea za temo?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Poldy ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Wordpress - child theme (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 14737 (10925) | Mitja358 |
» | bbpress adminOddelek: Izdelava spletišč | 939 (813) | bole80 |
» | Windows xp temeOddelek: Programska oprema | 1122 (1058) | teedy |
» | Themes in visual styles v xpOddelek: Operacijski sistemi | 1532 (1314) | PrimozR |
» | Win XP temeOddelek: Operacijski sistemi | 1781 (1575) | andper |