Forum » Pomoč in nasveti » ASUS A7M266 & Athlon xp 1600
ASUS A7M266 & Athlon xp 1600
MasterBlaster ::
Mam problem s to kombinacijo. Rač se ne boota. Vsi sistemski testi gredo vredu skozi, ko pa bi moral bootat z diska/disketnika/cdroma pa zmrzne (ne pomaga niti ctrl + alt + del).
V mašini ni nič drugega kot grafična. Pregreva se ne, ker ma procesor 43 stopinj.
V biosu mi prepozna oba diska in cdrom.
Probal sem že vse možne kombinacije nastavitev biosa , nič ne pomaga
V mašini ni nič drugega kot grafična. Pregreva se ne, ker ma procesor 43 stopinj.
V biosu mi prepozna oba diska in cdrom.
Probal sem že vse možne kombinacije nastavitev biosa , nič ne pomaga
Sej problem je v tem, da ne morem biosa updatat, ker mi ob bootu zmrzne
Sej bom nesu plato nazaj!
Sej bom nesu plato nazaj!
Han ::
Če si kupil novo s tem procesorjem, je dolžnost servisa, da ploščo usposobi. - Morali bi ti prodati ploščo z najnovejšim biosom, ki podpira XP procesorje.
Če pa si sam menjal procesor, bi moral še na starem zamenjati bios...
Če pa si sam menjal procesor, bi moral še na starem zamenjati bios...
Sej mi jo je na servisu usposobil. Je dal Durona noter pa flashal bios, pol je pa delal!
Sam fora je v tem, da so vedli, da ne funkcionira, pa mi noben ni omenil, ko sem kupoval plato
Sam fora je v tem, da so vedli, da ne funkcionira, pa mi noben ni omenil, ko sem kupoval plato
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | PC zmrzujeOddelek: Pomoč in nasveti | 1224 (1068) | premak |
» | Računalnik se kar naenkrat ne zažene več, ni slike, lucka na ekranu utripa - pomoc!Oddelek: Pomoč in nasveti | 10208 (7991) | Tac20 |
» | problemi z diskomOddelek: Pomoč in nasveti | 1814 (1239) | OChack |
» | Racunalnik zmrzne malo naprej od bootanjaOddelek: Pomoč in nasveti | 1194 (999) | Ballau |
» | A je to sploh mogoce ???? ZNOREL BOMOddelek: Pomoč in nasveti | 1877 (1156) | lepi joker |