Forum » Strojna oprema » GeForce 4 4200 Ti AGP 8x 128MB ..... odvijanje LINUX
GeForce 4 4200 Ti AGP 8x 128MB ..... odvijanje LINUX
Popcek ::
...dobil sem to kartico ,ki pa "ne dela" oziroma dela neoberemenjena. Težave se pojavijo v igrah etc. .... Sam imam na Linux-boxu gf2 400 mx ... seveda sam 4x agp na maticni :D ... sedaj pa bi rad uporabil to kartico predvsem zaradi GLXa. Kartico sem sporbal v WinXP in jo tudi odvil za cca 30% ... sprobal sem tudi določene igre in kartica cisto lepo dela. Po vsej vrjetnosti je bila kartica preveč navita tovarniško ... saj zgleda res povsem nova.
1. S katerim programom odvit za linux oz. najbolje bi bilo popravit BIOS da bi imel default nizje Mhz-je ?
2. Koliko Mhz RAM in koliko Mhz GPU za 4x AGP? predvidevam da je 4x AGP omejen do neke mere ....
das ist alles ... upam da se razumemo
1. S katerim programom odvit za linux oz. najbolje bi bilo popravit BIOS da bi imel default nizje Mhz-je ?
2. Koliko Mhz RAM in koliko Mhz GPU za 4x AGP? predvidevam da je 4x AGP omejen do neke mere ....
das ist alles ... upam da se razumemo
oki oki ... sem biu len
1. za navijat oz odvijat NVclock ... ql zadeva
2. 1066 MB/s (1 GB/s) je najvecja prepustnost 4XAGP-ja ..kar dobimo iz 266 mhz, kar je maximum ..... sam se zdj ne vem kok dat optimalno za RAM in kok za GPU ??? kaksna formula oz. "zakon" mybe ?
1. za navijat oz odvijat NVclock ... ql zadeva
2. 1066 MB/s (1 GB/s) je najvecja prepustnost 4XAGP-ja ..kar dobimo iz 266 mhz, kar je maximum ..... sam se zdj ne vem kok dat optimalno za RAM in kok za GPU ??? kaksna formula oz. "zakon" mybe ?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Popcek ()
SepoX ::
A si mogoče pomislu, da je šel ventilatorček in bi ga lahko samo podmazal ali zamenjal z novim?
ne bos vrjel ... tudi to sem naredil ... in se pri tem nesramno urezal ob rebra .... tko da zdj tezko tipkam z povitim prstom
fora je da je graficna za 8xAGP ... vendar imam jaz samo 4xAGP na katerem tudi lepo laufa ... tudi ce je odvita bom jaz z njo se vedno dosegal max preformance za moj agp ane ... ali se motim ? ... se najlepse bi bilo da jo odvijem toliko da lohk vrzem ventilator dol .... like silence
fora je da je graficna za 8xAGP ... vendar imam jaz samo 4xAGP na katerem tudi lepo laufa ... tudi ce je odvita bom jaz z njo se vedno dosegal max preformance za moj agp ane ... ali se motim ? ... se najlepse bi bilo da jo odvijem toliko da lohk vrzem ventilator dol .... like silence
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zamenjava matične ploščeOddelek: Strojna oprema | 1143 (1039) | kekc |
» | Graficna AGP 4x (1.5 V only) - katero kupiti?Oddelek: Kaj kupiti | 857 (765) | kixs |
» | Kje naj kupim GF4 Ti4200? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 4355 (3345) | frenk |
» | Graficna kartica za cca. 35kOddelek: Kaj kupiti | 1642 (1140) | the_unborn |
» | Sapphire Radeon 9000 Atlantis pro ne dela!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1038 (837) | VASkO |