Forum » Pomoč in nasveti » Nujno rabim ewb in Profilab
Nujno rabim ewb in Profilab
StajercSSS ::
Mi lahk kdo pošlje Ewb in Profilab starejše verzije? (Ne najnovejše)
Mislim da je to Ewb 5.0,za Profilab pa ne vem.. Glavno,dela na XP,pa ima enako kot tist,ki dela na 98.. (Tako verzijo rabim zato,ker imamo v sql staro verzijo,pa bi se rad direkt napiflal vezje,brez,da bi potem ugotavljal,kak je upor v stari verziji..)
PS: JEBENTI ***** *** *** ***** SQL... SKOZ NAS JE**** S PLAČLJIVIMI PROGRAMI...
Mail: bozic55@siol.net
Mislim da je to Ewb 5.0,za Profilab pa ne vem.. Glavno,dela na XP,pa ima enako kot tist,ki dela na 98.. (Tako verzijo rabim zato,ker imamo v sql staro verzijo,pa bi se rad direkt napiflal vezje,brez,da bi potem ugotavljal,kak je upor v stari verziji..)
PS: JEBENTI ***** *** *** ***** SQL... SKOZ NAS JE**** S PLAČLJIVIMI PROGRAMI...
Mail: bozic55@siol.net
Voziš se v formuli, pred tabo je podmornica, za tabo pa vesoljska ladja.
Kako se rešiš iz te situacije?
Rečeš ciganu naj ustavi vrtiljak.
Kako se rešiš iz te situacije?
Rečeš ciganu naj ustavi vrtiljak.
- zaklenil: OmegaBlue ()
Pimoz ::
1.) Ok razumem da si stajerc....sam vseen bi se lahko bol potrudu pri pisanju
2.) zgoraj navedeno me zelo moti
3.) imam oboje ampak
3.1.) se mi ne da
3.2.) to je prepovedano
3.3.) zakaj bi ti dajal nekaj kar sem kupil
3.4.) glej 1. tocko
Cheers, sucker!
pimoz
2.) zgoraj navedeno me zelo moti
3.) imam oboje ampak
3.1.) se mi ne da
3.2.) to je prepovedano
3.3.) zakaj bi ti dajal nekaj kar sem kupil
3.4.) glej 1. tocko
Cheers, sucker!
pimoz
OmegaBlue ::
Če v šoli uporabljate plačljive programe in je znanje v njih zahtevano šola priskrbi licence tudi za dijake/študente. Tukaj je to pač warez kar bi ti hotel.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Začel se je triletni program Windows 7 Extended Security UpdateOddelek: Novice / Operacijski sistemi | 11997 (10387) | LeQuack |
» | Postavitev podatkovne baze in aplikacijeOddelek: Izdelava spletišč | 1288 (951) | slodreamer |
» | Razvijalec MySQL-a izpodbija Oraclov nakup SunaOddelek: Novice / Nakupi / združitve / propadi | 9164 (8133) | AndrejS |
» | program za simuliranje vezjiOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1579 (1467) | Lio |
» | a je nelegalno imeti server za download piratskih...Oddelek: Izdelava spletišč | 2364 (1526) | BluPhenix |