Forum » Elektrotehnika in elektronika » program za simuliranje vezji
program za simuliranje vezji
brodi01 ::
ali kdo ve za kakšen program ki simulira izdelano vezje na pc.men se zdi da sem imel včasih evb ali nekaj takega.ali kdo kaj ve o tem
Metulj1 ::
Ja maš prov. EWB Electronics Workbench. Mam doma pa še ene par zadev sam moram pogledat kere.
F2_Silberpfeil ::
Tako ko si ze sam reku je EVB neka stara verzije zelo dobra (verzija 4 al pa 5 ne vem tocno)
Electronics Workbench Multisim je sicer novejsi sam mi po pravici povedano smrdi !
Pol imas se pa celo morje programov ki znajo z SPICE delat. Men osebno je P-spice najljubsi pa se student verzija je zastonj.
Electronics Workbench Multisim je sicer novejsi sam mi po pravici povedano smrdi !
Pol imas se pa celo morje programov ki znajo z SPICE delat. Men osebno je P-spice najljubsi pa se student verzija je zastonj.
svizec75 ::
EVB je za tiste k verjamejo preprocesorjem, kar EVB prvenstveno je.
Za ostale je pa SPICE, ki mu EVB podaja CIR datoteko. SPICE OPUS izvedenka je s Fakultete, kjer lahko tud prašaš ljudi, če se ti bo zataknilo.
Za ostale je pa SPICE, ki mu EVB podaja CIR datoteko. SPICE OPUS izvedenka je s Fakultete, kjer lahko tud prašaš ljudi, če se ti bo zataknilo.
Verbae volant, scripta manent. Labor omnia vincit improbus.
radiator ::
Drugače pa maš Circuit Maker. Student version je zastonj. Kar dobra stvar. Zadaj pa je SPICE. V tej verziji so malo boge knjižnjice samo se jih da zraven dat.
Kaj je jutri že bilo?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Program za simulacijo elektronskih vezijOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 985 (750) | Rok Woot |
» | Program za simulacijo elektronskih vezijOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 4216 (3991) | slawc |
» | težava pri vezju z utripanjem lučiOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 938 (880) | BluPhenix |
» | Risanje vezijOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1705 (1531) | _pobesneli_ |
» | program za risanje tiskanih vezijOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 6545 (6300) | madviper |