Forum » Loža » Predstavi se.
Predstavi se.
*Rainbow* ::
Živjo!
Jest sm tuki nova (no ne lihk nova sam nekak sm pozabla da sm se prjavla lol) in nikjer nisem zasledila teme kjer bi se lahko malo predstavila Tko da sm se odločila, da jo bom kar sama naredila.
Sem Janja iz okolice Kranja. Imam 14 let. Zaenkrat še hodm v OŠ. Rada berem pa poslušam rock in metal musko (Bulleti!!). Velik časa preživim za računalnikam am pa zelo rada imam mačke
Upam da se bo še kdo opisal
Jest sm tuki nova (no ne lihk nova sam nekak sm pozabla da sm se prjavla lol) in nikjer nisem zasledila teme kjer bi se lahko malo predstavila Tko da sm se odločila, da jo bom kar sama naredila.
Sem Janja iz okolice Kranja. Imam 14 let. Zaenkrat še hodm v OŠ. Rada berem pa poslušam rock in metal musko (Bulleti!!). Velik časa preživim za računalnikam am pa zelo rada imam mačke
Upam da se bo še kdo opisal
- zaklenil: OmegaBlue ()
OmegaBlue ::
Tole pa vodi v znane vode, kar lepo semle odskakljaj Nakladalnica (ex kdaj hodite spat)
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
MihaFirst ::
Sem Janez iz Zgornje Spodnjice pri Velenju. Star sem 19 let in hodim v zadnji razred osnovne šole. Upam, da se bom lahko vpisal v srednjo vrtnarsko šolo v Celju. Zelo se spoznam na računalnike. Zdaj tudi že programiram v programu Microsoft Word, kjer znam izdelati celo tabelo in prilagajati število stolpcev v njej. V prostem času rad igram nogomet. Moj najljubši klub je Crvena zvezda. Vžigalice kadim od 16 leta, ko sem drugič ponavljal 5. razred. Poslušam Ceco, Zdravka Čoliča in "Okrogle muzikante z blond dvojčicama in odprtim gumbom izpod kozolca", ki so tudi moj najljubši bend.
LP
LP
www.gamma.si
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Računalnik se ne zažene - nujnoOddelek: Pomoč in nasveti | 7727 (7132) | solatko |
» | Vzdevki :) (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 9340 (4931) | Kamran |
» | Heroes of might and magic 3Oddelek: Igre | 2299 (1711) | nejko8 |
» | mladi in računalnikOddelek: Loža | 2608 (1657) | Keyser Soze |
» | Nickname - od kje?Oddelek: Loža | 2220 (1575) | TheD |