Forum » Pomoč in nasveti » Težave z grafično kartico
Težave z grafično kartico
Matej11 ::
Lp!
Pred kratkim sem kupil graf. kartico Asus N7600gs (g-force) in ko naložim vse potrebne driverje, kateri so zraven, mi računalnik zače delovati zelllllooooo počasi-133mhz je v tem primeru hitrejši!
Kartica je na AGP8x vodilu z 256mb.
Računalnik ni nevem kaj,za mojo rabo je več kot dovolj:
CPU AMD athlon XP 2400+ Boxed 266Mhz socket A, Ram DDR 1G, matična plošča MB ASUS A7V8X-MX, 266/333 FSB.
Pred to grafično sem imel Raedon9200 128Mb,sedaj bi jo rad zamenjal,pa mi nikakor ne uspeva!
Gonilnike sem dow. z ASUSove strani in je zadeva ista,sepravi nič boljše!
Kakšen nasvet bi mi prav prišel!
Lp, Matej
Pred kratkim sem kupil graf. kartico Asus N7600gs (g-force) in ko naložim vse potrebne driverje, kateri so zraven, mi računalnik zače delovati zelllllooooo počasi-133mhz je v tem primeru hitrejši!
Kartica je na AGP8x vodilu z 256mb.
Računalnik ni nevem kaj,za mojo rabo je več kot dovolj:
CPU AMD athlon XP 2400+ Boxed 266Mhz socket A, Ram DDR 1G, matična plošča MB ASUS A7V8X-MX, 266/333 FSB.
Pred to grafično sem imel Raedon9200 128Mb,sedaj bi jo rad zamenjal,pa mi nikakor ne uspeva!
Gonilnike sem dow. z ASUSove strani in je zadeva ista,sepravi nič boljše!
Kakšen nasvet bi mi prav prišel!
Lp, Matej
Ne, win niso na novo naloženi,hmm možno, da je procesor,ampak načeloma bi morala delati.?!
Prvih 10 sekund v win. ko računalnik še nalaga, je vse uredu, potem ko se naloži,je pa zelo počasen.
ricola78 ::
Zgleda kot težava z gonilniki. Mogoče tudi gonilniki za AGP. Odstrani ati gonilike z driver cleanerjem.
asus ::
a si posodobil bios na plati in naložil najnovejše chipset driverje? ponavadi pomaga že samo instalacija najnovejših driverjev za plato,ki jih dobiš na uradni strani
Zgodovina sprememb…
- spremenil: asus ()
Ne bios ni posodobljen, nimam toliko znanja, da bi se v to spuščal!Če je kdo iz kranja, pa se spozna na te zadeve, bi bilo super, če bi se dalo kej zmenit!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | GonilnikiOddelek: Programska oprema | 1912 (1795) | Housy |
» | AGP onemogočen - asrock dual939 (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 4698 (3769) | Veron |
» | KT600 ali nForce2Oddelek: Kaj kupiti | 2243 (1369) | tac |
» | AGP na plati je 3.3V, grafična pa rabi le 1.5V !!!? (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 4125 (3424) | TribesMan |
» | K7T Turbo in AGP bus speed too highOddelek: Navijanje | 1192 (1003) | frudi |