Forum » Strojna oprema » HP X-Fi Extreme Music OEM
HP X-Fi Extreme Music OEM
otiM^ ::
Zanima me če je kartica enaka kot tale.
ALi je Hpjeva kartica strojno oskubljena ali programsko zaklenjena, tako kot naj bi bila Dellova?
Hvala že vnaprej
LP, Mito
ALi je Hpjeva kartica strojno oskubljena ali programsko zaklenjena, tako kot naj bi bila Dellova?
Hvala že vnaprej
LP, Mito
Nanthiel ::
Jaz mam navadn X-Fi Extreme Music OEM (Com-Shop) pa ma vse razen X-RAMa tistih višjih X-Fijev. Kolko pa stane HP verzija?
Mam pa probleme z EAXom v igrah... v CoD2 povzroča pokanje zvoka, ki se povzroča iz meni-neznanega razloga. V igri Condemned - Criminal Origins, pa igra sploh ne dela če vključim bilokakšen EAX (zmrzuje konstantno). Plus na OEM verziji, kjer ne dobiš driver CDja, nimaš grafičnih nastavitev funkcij (je torrent ISOta od driver diska na netu); Creative je preškrt da bi dal cel driver na net, pa majo samo Audio Console na strani.
Mam pa probleme z EAXom v igrah... v CoD2 povzroča pokanje zvoka, ki se povzroča iz meni-neznanega razloga. V igri Condemned - Criminal Origins, pa igra sploh ne dela če vključim bilokakšen EAX (zmrzuje konstantno). Plus na OEM verziji, kjer ne dobiš driver CDja, nimaš grafičnih nastavitev funkcij (je torrent ISOta od driver diska na netu); Creative je preškrt da bi dal cel driver na net, pa majo samo Audio Console na strani.
seminal ::
No povej ti ki si kupil HP izvedenko karte.
Jaz tudi gledam na bolhi tole, a ma digitalni dekoder?? In če si dobil kakšne drivere zraven
Jaz tudi gledam na bolhi tole, a ma digitalni dekoder?? In če si dobil kakšne drivere zraven
chucki ::
Pri OEM moras dobiti driverje zraven!
AMD Ryzen 5 5600/NZXT Kraken X62/Asus ROG Crosshair VI hero/DDR4 32gb/1TB SSD
Gigabyte RTX 3060 Ti /SB Z/NZXT H440 case/ Asus ROG PG248Q
Samsung Q7FN65 + ASUS TUF A17 with RTX 3070 Ti
Gigabyte RTX 3060 Ti /SB Z/NZXT H440 case/ Asus ROG PG248Q
Samsung Q7FN65 + ASUS TUF A17 with RTX 3070 Ti
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | katero zvočno kartico ? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 12511 (8370) | Janac |
» | katero zvočno kartico (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 6650 (5117) | strumf666 |
» | Katera zvočnaOddelek: Kaj kupiti | 2317 (1735) | Fatboyslim |
» | Audigy2 ZS DriverjiOddelek: Strojna oprema | 2204 (1969) | WhiteWolf |
» | audigy 2 driverjiOddelek: Zvok in slika | 1394 (1157) | N I C O |