Forum » Zvok in slika » DVB-T pri novejsih tv sprejemnikih
DVB-T pri novejsih tv sprejemnikih
danielka84 ::
Zanima me sledece..
Vsi kabelski ponudniki ponujajo digitalno tv... torej DVB-C, zakaj za hudica ne vgrajujejo te sprejemnike v TVje. Koliko je meni znano pri nas skoraj nikjer ni moč loviti digitalno tv po zraku, obstajajo sploh kaksni oddajniki?
Sam se nisem imel DVB-T sprejemnika, tako nemorev vedet ce je mozno z kablske pobitat digitalni signal? Ker bi si naj bli ti signali enaki DVB-T-C-S, samo razpon frekvenc drug?
Zato prosim ce mi lahko kdo konkretno pove kako je s tem, ker rad bi sprejemal digitalne kanale, gledam novejse tvje in vsi imajo napisano gor .. digital tv tuner dvb-t.
hvala n lp
Vsi kabelski ponudniki ponujajo digitalno tv... torej DVB-C, zakaj za hudica ne vgrajujejo te sprejemnike v TVje. Koliko je meni znano pri nas skoraj nikjer ni moč loviti digitalno tv po zraku, obstajajo sploh kaksni oddajniki?
Sam se nisem imel DVB-T sprejemnika, tako nemorev vedet ce je mozno z kablske pobitat digitalni signal? Ker bi si naj bli ti signali enaki DVB-T-C-S, samo razpon frekvenc drug?
Zato prosim ce mi lahko kdo konkretno pove kako je s tem, ker rad bi sprejemal digitalne kanale, gledam novejse tvje in vsi imajo napisano gor .. digital tv tuner dvb-t.
hvala n lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Digitalna televizija!Oddelek: Pomoč in nasveti | 7060 (5583) | robotek87 |
» | crt televizor, dvb-t in digi.tv: zaslon 4:3 vs. 16:9Oddelek: Zvok in slika | 2762 (2205) | Nagi Bator |
» | Digitalna TVOddelek: Zvok in slika | 2889 (2439) | Alexius Heristalski |
» | DVB-T DVB-C (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 23186 (19115) | Domn |
» | Stare televizije bodo zastarele (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 11926 (8386) | AngelOfDeath |