Forum » Strojna oprema » Računalnik se resertira
Računalnik se resertira
Markokoz ::
Imam resen problem... Računalnik se mi ugaša(resetira) zelo pogosto. Peljal sem ga na servirs in je imel prižganega tri dni in je delal normalo, pri meni doma pa je še enak problem. Probal sem odklopit vse razen tipk in miške pa monitor, enako ni pomagalo.
V hiši imamo tri faze, priključim sem na ostale dve tud ni pomagalo, zamenjal razdelilce itd.
Aja pa rač. sm že petkrat na novo naložu z vsemi najnovejšimi driverji...
če ima kdo še kako idejo naj pove...
Lp
V hiši imamo tri faze, priključim sem na ostale dve tud ni pomagalo, zamenjal razdelilce itd.
Aja pa rač. sm že petkrat na novo naložu z vsemi najnovejšimi driverji...
če ima kdo še kako idejo naj pove...
Lp
- premaknil iz Elektrotehnika in elektronika: Azrael ()
damjanf1 ::
Lahko da se kaj preveč segreje potem pa se zaradi varnosti resetira. Poglej ventilator na procesorju,grafični...
Damjan
Damjan
adrenalin je zakon
LordTado ::
če ti kej z ozemlitvijo ne štima,to peglej.
poznam enga ki mu je na ozemlitev prihajal mala napetost in je tako resetiralo disk...po nekem času seveda.
izmeri če mate fazo 230V,izmeri če je kej napetosti na ozelitvi,ker druge napake kot štrom ne more bit če si rekel da je onemu na servisu laufal....
ajde
poznam enga ki mu je na ozemlitev prihajal mala napetost in je tako resetiralo disk...po nekem času seveda.
izmeri če mate fazo 230V,izmeri če je kej napetosti na ozelitvi,ker druge napake kot štrom ne more bit če si rekel da je onemu na servisu laufal....
ajde
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Napetost na kovinskih delih napravOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1370 (899) | mirator |
» | Moje nerazumevanje elektrike (strani: 1 2 )Oddelek: Znanost in tehnologija | 34417 (31695) | jest10 |
» | brum v zvočnikih kriv je štrom!Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 8697 (5918) | settler |
» | Računalnik se ne zažene večOddelek: Pomoč in nasveti | 3568 (2974) | STU-III |
» | Pomagajte ! Trese ku hudič. [kabelska] (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 9508 (8277) | Pyr0Beast |