Forum » Programska oprema » Osebni Organizator
Osebni Organizator
Lincolin ::
Pozdravljeni!
Zanima, če kdo pozna kakšen dober osebni organizator, ki bi imel funkcijo za zapisovat imena, priimke, telefonske številke, E-Mail naslove, kakšne opombe zapiske....
Program naj bi bil brezplačen po možnosti Slovenskali vsaj Anglešk.
L.P. Grega
Zanima, če kdo pozna kakšen dober osebni organizator, ki bi imel funkcijo za zapisovat imena, priimke, telefonske številke, E-Mail naslove, kakšne opombe zapiske....
Program naj bi bil brezplačen po možnosti Slovenskali vsaj Anglešk.
L.P. Grega
drzni86 ::
Da malo obudim tole temo...
Iščem osebni organizator, ki bi imel veliko funkcij... koledar, beležko, stike, opravila, alarme. Fajn je tudi če obstaja portable verzija.
Pomembno mi je tudi da ima všečen in prijazen grafični izgled.
Iščem osebni organizator, ki bi imel veliko funkcij... koledar, beležko, stike, opravila, alarme. Fajn je tudi če obstaja portable verzija.
drzni86 ::
Da malo obudim tole temo...
Obstajajo tudi kake slovenske verzije takega programja?
Obstajajo tudi kake slovenske verzije takega programja?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Družboslovna informatikaOddelek: Šola | 5725 (3377) | tt2 |
» | Odprtokodna mobilizacija za uporabnike okolja WindowsOddelek: Novice / Operacijski sistemi | 3034 (2657) | CaqKa |
» | ThundrBird -> OutlookOddelek: Programska oprema | 1782 (1630) | Container |
» | Nov članek na Slo-compuOddelek: Novice / Nova vsebina | 2901 (2901) | Ziga Dolhar |
» | Novell Linux Desktop 9Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 2913 (2913) | MrStein |