Forum » Strojna oprema » WD 320 sprememba particije, sedaj ne deluje
WD 320 sprememba particije, sedaj ne deluje
JohnyB ::
sem z partition magic dal v Ex2 disk, ko sm pa hotu dat nazaj na NTFS je neki zabluzil, ...
poanta, zdej mi v partition magic nad diskom piše BAD in ga ne morem spremenit v nič!
winsi ga ne prepoznajo, sam pa ne morem dat nazaj v nobeno particijo, prav tako ne morem na disku NIČ naredit
primer:
ko dam na NTFS zahteva reboot, ko rebuta pa javi napako in gre nazaj v winse, kjer odprem program in še vedno kaže nad diskom napis "BAD"
sem nastavil na NTFS, reboot, ko rebota, mi napiše
- Error4, while executing Batch
- Error4, Bad argument/parameter
help!
poanta, zdej mi v partition magic nad diskom piše BAD in ga ne morem spremenit v nič!
winsi ga ne prepoznajo, sam pa ne morem dat nazaj v nobeno particijo, prav tako ne morem na disku NIČ naredit
primer:
ko dam na NTFS zahteva reboot, ko rebuta pa javi napako in gre nazaj v winse, kjer odprem program in še vedno kaže nad diskom napis "BAD"
sem nastavil na NTFS, reboot, ko rebota, mi napiše
- Error4, while executing Batch
- Error4, Bad argument/parameter
help!
Apple iMac
- spremenil: JohnyB ()
Husqvarna ::
Si poakusil katero izmed proizvajalčevih orodij za formatiranje iz dos-a?
Recimo kak Low Level format bi znal rešit tvoje težave.
Recimo kak Low Level format bi znal rešit tvoje težave.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izpad elektrike & Disk Boot Failure (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 5454 (4866) | Damjan Jagar |
» | :. Ubuntu ::Oddelek: Operacijski sistemi | 2916 (1405) | poweroff |
» | [Windows] Kako odstraniti Linux particijo (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 8118 (7202) | buneech |
» | Maxtor 80 GBOddelek: Strojna oprema | 895 (819) | Lombardo |
» | NTFS--->FAT32 convert v WinXPOddelek: Operacijski sistemi | 2367 (2065) | Tito |