Forum » Pomoč in nasveti » notesnik tipkovnica
notesnik tipkovnica
francka45 ::
Zdravo
imam problem z tipkovnico lap topa in sicer izgleda sledeče; tipkovnica je na desni strani razdeljena tako da če držim tipko Fn,da črke zamenjajo pomen v številke. sedaj se mi je pa zgodilo to da se mi je Fn kot nekako zamenjal funkcijo in deluje ravno obratno-namreč moram ga držati če želim pisati črke
lap top je nek TroNote če kaj pomaga
3e- -6zdrav oz. z delujočo tipkovnico, lep pozdrav
imam problem z tipkovnico lap topa in sicer izgleda sledeče; tipkovnica je na desni strani razdeljena tako da če držim tipko Fn,da črke zamenjajo pomen v številke. sedaj se mi je pa zgodilo to da se mi je Fn kot nekako zamenjal funkcijo in deluje ravno obratno-namreč moram ga držati če želim pisati črke
lap top je nek TroNote če kaj pomaga
3e- -6zdrav oz. z delujočo tipkovnico, lep pozdrav
M@73Y ::
Jutro. Verjetno imaš vkločljen NumLock. Pritisni FN+NUMlock. zgoraj v prvi vrstici na desni strani se nahaja.
Lp. matej
Lp. matej
..jump into psytrance tunnel..
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | lap top z nemsko tipovnico, kako spremenitiOddelek: Pomoč in nasveti | 928 (801) | r3dkv1c4 |
» | Ipad 2: Kaj delate z njim? (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 10248 (7985) | zee |
» | matični ploščaOddelek: Pomoč in nasveti | 1737 (1591) | tine88 |
» | Povezava TV-ja z Lap Top s pomočjo HDMIOddelek: Zvok in slika | 966 (929) | ikran |
» | S kablom ja wireless pa neOddelek: Omrežja in internet | 1639 (1468) | Futsal |