Forum » Programska oprema » NET Limiter
NET Limiter
Light ::
Lep pozdrav!
Prosil bi vas za pomoč glede programa NET limiter. Imam 1mb povezavo in uporabljam Router (2 povezana računalnika) in bi povezavo rad razdelil na 80/20 se pravi 800kb/s meni in 200kb/s drugemu uporabniku.
Seveda mi ni jasno kako to narediti.
Uporabljam Net Limiter 2 pro.
Iskal sem po googlu in ne najdem kakšnega tutoriala.
Mislim pa da moram nekaj v Network Manager nastavit samo nisem 100% .
Hvala !
Prosil bi vas za pomoč glede programa NET limiter. Imam 1mb povezavo in uporabljam Router (2 povezana računalnika) in bi povezavo rad razdelil na 80/20 se pravi 800kb/s meni in 200kb/s drugemu uporabniku.
Seveda mi ni jasno kako to narediti.
Uporabljam Net Limiter 2 pro.
Iskal sem po googlu in ne najdem kakšnega tutoriala.
Mislim pa da moram nekaj v Network Manager nastavit samo nisem 100% .
Hvala !
iskra ::
Z Net limiterjem lahko nadzoruješ in omejuješ samo pretok podatkov na tvojem računalniku. Nastavitve, ki jih ti želiš spreminjati, moraš poiskati v nastavitvah routerja.
Ajow! 5 metru drow ...
Če bi imel Ronaldinho izvenzakonskega sina, bi se klical Bastardinho.
Če bi imel Ronaldinho izvenzakonskega sina, bi se klical Bastardinho.
Light ::
Kaj pa če recimo na oba računalnika inštaliram ta program?
Router : NETGEAR RP614 ko pridem do "nadzornega" središča routerja kaj moram potem izbrat da bi omejil povezavo ?
hvala
Router : NETGEAR RP614 ko pridem do "nadzornega" središča routerja kaj moram potem izbrat da bi omejil povezavo ?
hvala
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | internet počasen, porazdelitev hitrosti interneta - WORK networkOddelek: Pomoč in nasveti | 944 (871) | c00L3r |
» | OmejitveOddelek: Omrežja in internet | 1114 (921) | steev |
» | Response time se dvigne ko se vklopi eMule-neuporaben internetOddelek: Omrežja in internet | 1416 (1288) | BattleMaster |
» | Kako razdeliti ADSL na 50%50 na 2 racunalaOddelek: Omrežja in internet | 1204 (993) | Dr Evil |
» | Omejitev hitrosti pri deljenju internetne povezave (adsl)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1943 (1720) | Primoz78 |