» »

ventilaror laufa, na ekranu pa nič?

ventilaror laufa, na ekranu pa nič?

pierlo ::

Računalnik je delu normalno, pol sm pa ven vzel ram, ker sem ga rabu za drug računalnik. Ko sem ram dal nazaj sem še malo posesal, pa z pinceto sem iz hladilnika na procesorju izvleku prah (blo ga je velik). Ko sem prižgal računalnik, se prižge do te mere da delujejo ventilatorji in svetijo lučke, Na monitorju pa nič. Nič ne piska. A kdo ve kaj bi blo? Ram sem pol proba še na drugmu račun., pa dela normalno. Prosim za nasvet.

LP

Kaličopko ::

verjetn si biu nepazliv- si kej u grafično drezov.....nejbolš da jo vn uzamš pa še enkrat no3 daš.

bosmla ::

Hin plošča :( - imel isti primer s sefovim racunalom ;((

a misliš da je plošča kr šla kaput? Do zdej ni blo nobenga problema, pa u bistvu sem sam ram ve uzel pa nazaj not dal, pa mal sem spucu. Kakšna se vam pa zdi razlaga, da med procesorjem in hladilnikom ni termičnega stika (sem prebral na forumu). Ker glede na to, da sem s pinceto in sesalcem temeljito spucal hladilnik na procesorju, bi bilo verjetno? Kaj pravite?

LP

Sem rešu težavo. Problem je bil v podaljšku za miško. Kabel sem preveč zvil, pa se je uniču. Sem probal brez podaljška pa je delal. Zgleda, da je bil v kablu, ki je podaljšek za miško nek stik. Drugač sem pa slišu da baje pride do istih simptomov, če priklopimo tipkovnico v miškin vhod in miško kontra.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Ob zagonu PCja ni slike na ekranu

Oddelek: Pomoč in nasveti
111051 (910) Mitch
»

računalnik se ne odziva (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
566915 (6586) pingo76
»