Forum » Sedem umetnosti » Ripanje DVD-ja
Ripanje DVD-ja
boko34 ::
Pozdravljeni.Zacel sem ripati DVD Shiri.Po nekaj poskusih sem ugotovil da ima DVD nekaksno zascito,saj tocno na dolocenem procentu blokira sliko in ne ripa vec.Sem probal v Divx format in VCD,vendar blokira.Probal sem vec programov kot so FlaskMPEG,GordianKnot,XMpeg,DVDx vendar nic.
Nakar sem ugotovil da je film mozno zripat s programom EasyDivx,vendar mi napravi samo sliko brez zvoka.
Gledal sem po njihovem forumu,kjer je vprasanje ze bilo postavljeno vendar brez uspesnega odgovora.Uporabljam zadnjo verzijo,ki je 0.792.
Tako sem se odlocil,da se obrnem na vas Slo-Techerje v upanju na resitev.Ce pa je ze kdo probal film Shiri zripat naj pove in kako.
Hvala za pomoc! (I hope so)
Nakar sem ugotovil da je film mozno zripat s programom EasyDivx,vendar mi napravi samo sliko brez zvoka.
Gledal sem po njihovem forumu,kjer je vprasanje ze bilo postavljeno vendar brez uspesnega odgovora.Uporabljam zadnjo verzijo,ki je 0.792.
Tako sem se odlocil,da se obrnem na vas Slo-Techerje v upanju na resitev.Ce pa je ze kdo probal film Shiri zripat naj pove in kako.
Hvala za pomoc! (I hope so)
Mr.B ::
Prva stran :
A
In od tuki dalje ............ Kakšne take zaščite kot jo ti opisuješ ni , razen kakšen neregistreran DVD player ko ti neha po petih minutah delati.Ripi zvok posebej , itd.,.....
Seveda je ripanje kot tudi navijanje s strani proizvajalca , pa kdorkoli bi to bil , nelegalno , itd .....
A
In od tuki dalje ............ Kakšne take zaščite kot jo ti opisuješ ni , razen kakšen neregistreran DVD player ko ti neha po petih minutah delati.Ripi zvok posebej , itd.,.....
Seveda je ripanje kot tudi navijanje s strani proizvajalca , pa kdorkoli bi to bil , nelegalno , itd .....
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold
tedybear ::
Najprej zripaj vsebino filma na disk z Smartripperjem,ki ti dejansko odkodira zašlčito!
KABEL RULA!!!
boko34 ::
DVD mogoce nima zascite,vendar je to prvo na kar sem pomislil,saj ga niti kolega ni mogel nikakor zripat.
Ker imam VOB-e na disku,ker sem moral DVD vrnit me zanima ce lahko iz njih povlecem zvok,ali bi moral imeti DVD in ga povleci od tam saj je direktorij AVDIO posebej?
Ker imam VOB-e na disku,ker sem moral DVD vrnit me zanima ce lahko iz njih povlecem zvok,ali bi moral imeti DVD in ga povleci od tam saj je direktorij AVDIO posebej?
Justy ::
Ne, zvok lahko potegnes ven iz vob-ov. Pojdi na http://www.doom9.net/ pa poisci program BeSweet in BeSweet GUI pa se navodila zanj pa bos lahko dobil zvok v kakrsnem koli formatu in kvaliteti bos zelel....
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prekodiranje zvoka v avi filmu(zvok DTS->ac3).Oddelek: Zvok in slika | 2419 (2291) | jan01 |
» | divx ac3 zvočni zapisOddelek: Zvok in slika | 1433 (1388) | robertto |
» | Dvd PodnapisiOddelek: Zvok in slika | 3091 (2672) | Lime |
» | AC3 -> MP3 problemOddelek: Zvok in slika | 1662 (1455) | log2 |
» | Avi. - Mpeg.Oddelek: Pomoč in nasveti | 1516 (1350) | Jana |