» »

Ripanje DVD-ja

Ripanje DVD-ja

boko34 ::

Pozdravljeni.Zacel sem ripati DVD Shiri.Po nekaj poskusih sem ugotovil da ima DVD nekaksno zascito,saj tocno na dolocenem procentu blokira sliko in ne ripa vec.Sem probal v Divx format in VCD,vendar blokira.Probal sem vec programov kot so FlaskMPEG,GordianKnot,XMpeg,DVDx vendar nic.
Nakar sem ugotovil da je film mozno zripat s programom EasyDivx,vendar mi napravi samo sliko brez zvoka.:(
Gledal sem po njihovem forumu,kjer je vprasanje ze bilo postavljeno vendar brez uspesnega odgovora.Uporabljam zadnjo verzijo,ki je 0.792.

Tako sem se odlocil,da se obrnem na vas Slo-Techerje v upanju na resitev.Ce pa je ze kdo probal film Shiri zripat naj pove in kako.

Hvala za pomoc! (I hope so)

Mr.B ::

Prva stran :
A

In od tuki dalje ............ Kakšne take zaščite kot jo ti opisuješ ni , razen kakšen neregistreran DVD player ko ti neha po petih minutah delati.Ripi zvok posebej , itd.,.....

Seveda je ripanje kot tudi navijanje s strani proizvajalca , pa kdorkoli bi to bil , nelegalno , itd .....
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold

tedybear ::

Najprej zripaj vsebino filma na disk z Smartripperjem,ki ti dejansko odkodira zašlčito!
KABEL RULA!!!

boko34 ::

DVD mogoce nima zascite,vendar je to prvo na kar sem pomislil,saj ga niti kolega ni mogel nikakor zripat.
Ker imam VOB-e na disku,ker sem moral DVD vrnit me zanima ce lahko iz njih povlecem zvok,ali bi moral imeti DVD in ga povleci od tam saj je direktorij AVDIO posebej?

Justy ::

Ne, zvok lahko potegnes ven iz vob-ov. Pojdi na http://www.doom9.net/ pa poisci program BeSweet in BeSweet GUI pa se navodila zanj pa bos lahko dobil zvok v kakrsnem koli formatu in kvaliteti bos zelel....

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Prekodiranje zvoka v avi filmu(zvok DTS->ac3).

Oddelek: Zvok in slika
102419 (2291) jan01
»

divx ac3 zvočni zapis

51433 (1388) robertto
»

Dvd Podnapisi

213091 (2672) Lime
»

AC3 -> MP3 problem