Forum » Kaj kupiti » Plextor oz. Taiyo Yuden mediji
Plextor oz. Taiyo Yuden mediji
dexterboy ::
Hojla!
Torej... sedaj sem klical na PC HAND, ki je uradni zastopnik za Plextor medije, pa mi je prijazna deklica rekla, da nadaljnih 14 dni ne bo nič od medijev, nato bojo pa videli kako in kaj (takrat se bo več vedelo)
Malo sem pogledal še po ostalih SLO štacunah (prek neta), obiskal tudi plextorjeve strani naših sosedov... kot primer, tudi zagrebški zastopnik jih nima (tudi na slo-tech straneh nisem zasledil kaj podobnega).
Ali kdo ve, če se dajo kje dobiti? Hvala bogu, da imamo vsaj Verbatime na voljo (ker Maxell niso več made in Japan), ampak bi osebno zaradi filmov in arhiviranja raje na policah videl Plextorje...
Torej... sedaj sem klical na PC HAND, ki je uradni zastopnik za Plextor medije, pa mi je prijazna deklica rekla, da nadaljnih 14 dni ne bo nič od medijev, nato bojo pa videli kako in kaj (takrat se bo več vedelo)
Malo sem pogledal še po ostalih SLO štacunah (prek neta), obiskal tudi plextorjeve strani naših sosedov... kot primer, tudi zagrebški zastopnik jih nima (tudi na slo-tech straneh nisem zasledil kaj podobnega).
Ali kdo ve, če se dajo kje dobiti? Hvala bogu, da imamo vsaj Verbatime na voljo (ker Maxell niso več made in Japan), ampak bi osebno zaradi filmov in arhiviranja raje na policah videl Plextorje...
Ko ne gre več, ko se ustavi, RESET Vas spet v ritem spravi.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kateri cd/dvd zapisovalnikOddelek: Kaj kupiti | 1765 (1640) | johnym13 |
» | Težava z Nerom ter Yamaho CRW-F1Oddelek: Pomoč in nasveti | 1205 (937) | Sergio |
» | Problemi s plextorjevim pekačemOddelek: Strojna oprema | 840 (746) | svejk |
» | pečka?Oddelek: Kaj kupiti | 1460 (1089) | sidney |
» | Sedaj bomo pekli na domače CDje...Oddelek: Novice / Optične enote / mediji | 2419 (2419) | gazda |