» »

Preimenovanje slike

Preimenovanje slike

flasha ::

Imam en problem in sicer delam nekaj na tem da bi lahko uporabniki na moji strani nalagali slke
zanima pa me nekaj in sicer kako bi naredo da ko bi uporabnik naložo slio da bi se slika preimenovala v 1 (oz. v zaporedno številko). Kodo za nalaganje že imam zdaj bi pa rabo še samo to. bi mi lahko prosim pomagali

hvala v naprej

LP Nejc

pa še nekaj me zanima kako bi potem lahko naredo da ko bi se slika naložla ko bi dal kdo link bi bla zgoraj moja reklama? (podobno ko ma shrani.si oz SG)

nekako tako: http://pichost.staregate.com/viewimage....
  • spremenil: flasha ()

mjakop ::

Zakaj bi dal zaporedno? Dej enostavno spredaj funkcijo time: time().$imer_datoteke

Če hočeš met tako kot je na tistem linku potem ven izpisi html dokument v katerega dodaj img tag s potjo do željene slike na vrh pa daš še pol svoj baner.

evo tu je koda. zaj pa me zanima kam naj vzstavim time (pa time bi mogo bit pomoje v dan mesec leto ura minuta sekunda da neb prišlo do prepisa slike)

hvala v naprej (in za nazaj:P)

arjan_t ::

K imenu datoteke "prilepis" izpis funkcije time() (vrne ti cas v sekundah - timestamp)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: arjan_t ()

sem to naredo pa mi je napako javl (mi lahk točn tisto vrstico prepišeš pa dodaš zreven time da vidim ki more bit)

Če hočeš met tako kot je na tistem linku potem ven izpisi html dokument v katerega dodaj img tag s potjo do željene slike na vrh pa daš še pol svoj baner.

kako pa to narejim?

arjan_t ::

move_uploaded_file($_FILES['fajl']['tmp_name'][$i] ,$pot.$_FILES['fajl']['name'][$i].time() );

EDIT: ups popravljeno

Zgodovina sprememb…

• spremenil: arjan_t ()

ne dela mi to shrane kot npr. imedatoteke.473829147192498 zraven tega pa je še vedno slika z originalnim imenom

Zgodovina sprememb…

• spremenil: flasha ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kako smiselno urediti zbirko datotek

Oddelek: Programska oprema
82221 (2063) c3p0
»

dnevna menjava slik skripta

Oddelek: Izdelava spletišč