Forum » Omrežja in internet » router
router
nejcn ::
Lep pozdrav!
Glede na to, da na trgu obstaja en miljauzent routerjev, me zanima kaj priporocate. Iscem router, ki ima naslednje lastnosti
-nat,firewall itd... klasika pac
-dmz
-wireless (ki ga je mogoce popolnoma izkljuciti, ker ga uporabljam le obcasno)
-vpn network-to-network
trenutno sem nasel sledeca primerka, ce imate kaksen boljsi predlog bo tud fajn :) pa fajn je, da je ta cenovni razred do 30ksit
netgear Rangemax WPN824
Linksys WRV200
hvala in lp
Glede na to, da na trgu obstaja en miljauzent routerjev, me zanima kaj priporocate. Iscem router, ki ima naslednje lastnosti
-nat,firewall itd... klasika pac
-dmz
-wireless (ki ga je mogoce popolnoma izkljuciti, ker ga uporabljam le obcasno)
-vpn network-to-network
trenutno sem nasel sledeca primerka, ce imate kaksen boljsi predlog bo tud fajn :) pa fajn je, da je ta cenovni razred do 30ksit
netgear Rangemax WPN824
Linksys WRV200
hvala in lp
jan01 ::
Kater router pa tega nima?... no vsaj s spodobnimi routerji, s katerimi sem imel sam izkušnjo..
Kupi ali
- linksys wrt54gL(obvezno L, in nič drugega od linksysa) -20k, skoraj kjerkoli...
- buffalo WHR-G54S(20k) ali WHR-HP-G54, pchand
- asus wl500g premium 21k
Na vse te se da alternativne, zelo izboljšane firmware(dd-wrt, hyperwrt, openwrt(oz s grafični xwrt)...
Kupi ali
- linksys wrt54gL(obvezno L, in nič drugega od linksysa) -20k, skoraj kjerkoli...
- buffalo WHR-G54S(20k) ali WHR-HP-G54, pchand
- asus wl500g premium 21k
Na vse te se da alternativne, zelo izboljšane firmware(dd-wrt, hyperwrt, openwrt(oz s grafični xwrt)...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri Router?Oddelek: Kaj kupiti | 2165 (1603) | jan01 |
» | Nakup Ruterja (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 13085 (9683) | Pyr0Beast |
» | Kateri router?Oddelek: Kaj kupiti | 1769 (1509) | kiFni |
» | Wireless router (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 5639 (4619) | Kilgore T |
» | Router(Cenovno ugoden za funkcije ki jih ima)Oddelek: Omrežja in internet | 1584 (1451) | jan01 |