Forum » Omrežja in internet » siol tv - koda za programe
siol tv - koda za programe
pujsek ::
zvijo!
te dni sem priklopil siol tv, komunikator amino,... vse lepo, venda opazim, da me pri xxx kanalih gnjavi za neko kodo. probam vse standardne kombinacije ala 0000,1234,... pa nix ne prime. torej... mi kdo izda kodo?
še to: je kje dobro opisan postopek za gledanje tv na računalniku. sem že nekaj probal, vendar ne uspem dobiti ip-ja (s colasoft capsa)
lp
te dni sem priklopil siol tv, komunikator amino,... vse lepo, venda opazim, da me pri xxx kanalih gnjavi za neko kodo. probam vse standardne kombinacije ala 0000,1234,... pa nix ne prime. torej... mi kdo izda kodo?
še to: je kje dobro opisan postopek za gledanje tv na računalniku. sem že nekaj probal, vendar ne uspem dobiti ip-ja (s colasoft capsa)
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Problem z logiranjem v Win XPOddelek: Pomoč in nasveti | 953 (812) | Valentin |
» | HTML in resolucija ekranaOddelek: Izdelava spletišč | 1730 (1580) | MihaFirst |
» | [C++] Slovenski znaki v Command PromptuOddelek: Programiranje | 3316 (3020) | Makronaut |
» | SMTPOddelek: Programiranje | 1524 (1347) | Base-T |
» | C++0x (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / --Nerazporejeno-- | 7189 (6256) | Matevžk |