Forum » Pomoč in nasveti » Thunderbird - Napaka pri pošiljanju sporočila
Thunderbird - Napaka pri pošiljanju sporočila
Tomson ::
Vedno ko hočem poslat malo večji file, npr. 3mb in več mi javi Thunderbird napako "pošiljanje sporočila ni uspelo, ker povezava s strežnikom SMTp ni uspela, bla bla..."
SMTP strežnik je pravilen, port 25, odprt na firewallu, manjše fajle lepo pošlje, velike pa ne. Ampak pride obdobje ko tudi to normalno dela ... Thunderbird pa je najnovejši...
Najbolj čudno pa je, da čeprav meni javi da ni bilo poslano, mail na koncu pride do prejemnika ...
Any idea?
SMTP strežnik je pravilen, port 25, odprt na firewallu, manjše fajle lepo pošlje, velike pa ne. Ampak pride obdobje ko tudi to normalno dela ... Thunderbird pa je najnovejši...
Najbolj čudno pa je, da čeprav meni javi da ni bilo poslano, mail na koncu pride do prejemnika ...
Any idea?
Asus Prime X470 Pro, AMD Ryzen 9 3900X, Gigabyte GTX 1660 Super
Fractal Design R6, Corsair RM850X PSU, 32GB GSkillF4-3200 RAM
Noctua NHU12s, Corsair MP600 1TB SSD, 2x Dell U2410 monitor
Fractal Design R6, Corsair RM850X PSU, 32GB GSkillF4-3200 RAM
Noctua NHU12s, Corsair MP600 1TB SSD, 2x Dell U2410 monitor
- spremenilo: Tomson ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Thunderbird noče pošiljati emailov(randomly)Oddelek: Programska oprema | 1100 (1042) | levaky |
» | Thunderbird ne pošilja pošteOddelek: Programska oprema | 1849 (1661) | dottor |
» | Thunderbird - Gmail - problemOddelek: Pomoč in nasveti | 1043 (947) | Odyn |
» | Problemi s pošiljanjem priponkOddelek: Omrežja in internet | 1490 (1324) | Osprey |
» | XP profesional in IISOddelek: Izdelava spletišč | 1101 (966) | alesrosina |