Forum » Pomoč in nasveti » Thunderbird - Gmail - problem
Thunderbird - Gmail - problem
Robocop1 ::
Do zdaj je bilo vse OK, včeraj pa sem opazil problem. Pri pošiljanju pošte z gmailovega računa (thunderbird) dobim tako obvestilo:
Pošiljanje sporočila ni uspelo.
Pri pošiljanju pošte je prišlo do napake: Ne morem se povezati na strežnik SMTP smtp.gmail.com prek STARTTLS, saj v svojem odgovoru EHLO ne nudi STARTTLS. Prosim, preverite, da so nastavitve računa pravilne, nato pa poskusite ponovno.
Spreminjal nisem ničesar, zato mi res nič ni jasno. Gre za napako na mojem računalniku ali ima gmail kakšne težave? A mogoče kdo ve kako to popravim?
Pošiljanje sporočila ni uspelo.
Pri pošiljanju pošte je prišlo do napake: Ne morem se povezati na strežnik SMTP smtp.gmail.com prek STARTTLS, saj v svojem odgovoru EHLO ne nudi STARTTLS. Prosim, preverite, da so nastavitve računa pravilne, nato pa poskusite ponovno.
Spreminjal nisem ničesar, zato mi res nič ni jasno. Gre za napako na mojem računalniku ali ima gmail kakšne težave? A mogoče kdo ve kako to popravim?
D3m ::
Jst sm včeraj imel isti problem. Rešil sem ga Tools --> Account Settings --> Outgoing Server (SMTP): Google Mail - smtp.googlemail.com
Če kj pomaga!
Če kj pomaga!
|HP EliteBook|R5 6650U|
DrDeeJay ::
ni to problem...sem pa ugotovil kaj je.
Ne smeš met nastavljen TLS ampak moraš dat TLS, če je na voljo.
In dela pol na obeh smtp strežnikih smtp.gmail.com in smtp.googlemail.com. Če maš TLS nastavljeno ti tudi na smtp.googlemail.com ne dela.
Ne smeš met nastavljen TLS ampak moraš dat TLS, če je na voljo.
In dela pol na obeh smtp strežnikih smtp.gmail.com in smtp.googlemail.com. Če maš TLS nastavljeno ti tudi na smtp.googlemail.com ne dela.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Gmail na outlook, windows mailOddelek: Programska oprema | 1389 (1268) | yyyeb |
» | Gmail SMTP strežnik ne delujeOddelek: Omrežja in internet | 1087 (872) | nuclear |
» | Gmail poštni odjemalec na TuštelekomuOddelek: Pomoč in nasveti | 2546 (2288) | DC- |
» | Linux sendmail - Problem !!!??Oddelek: Omrežja in internet | 1949 (1710) | n0name |
» | Pošiljanje datotek na mail - skriptaOddelek: Operacijski sistemi | 1250 (1159) | kekz |