Forum » Igre » Morrowind - problemi
Morrowind - problemi
Starter ::
Imam en velik problem z Morrowindom. Vem da je igra mal starejsa ampak ajde .
Vsakic ko zazenem Morrowind mi dela max. 10min pol me pa dol vrze (Zamrzne -> samo reset pomaga). Iskal sem po uradnih forumih pa probu vse kar je tm napisano pa ni delalo. Mam seveda original igro. U cemu naj bi sploh bil problem. Sam sem nagnjen k temu da mi zvok dela probleme. Imam Ati Radeon 9550 128 MB (nenavita), Pentium 4 3,00 GHz, 512 MB DDRRAM in najnovejse gonilnike ter DirectX 9.0c. Prosim na pomoc!
Vsakic ko zazenem Morrowind mi dela max. 10min pol me pa dol vrze (Zamrzne -> samo reset pomaga). Iskal sem po uradnih forumih pa probu vse kar je tm napisano pa ni delalo. Mam seveda original igro. U cemu naj bi sploh bil problem. Sam sem nagnjen k temu da mi zvok dela probleme. Imam Ati Radeon 9550 128 MB (nenavita), Pentium 4 3,00 GHz, 512 MB DDRRAM in najnovejse gonilnike ter DirectX 9.0c. Prosim na pomoc!
If you have a problem and no one else can help then take hammer and smash all of them
mojsterleo ::
igra je precej bugasta in se rado sesuva, zato je pomembno da instaliras zadnji patch
kar se tice zvoka. ce mas probleme probaj v control panel > audio devices > advanced nastimat acceleration na basic ali kaj podobnega mogoce bo kaj pomagalo
probaj pa tudi kak starejse gonilnike (jaz imam 9800pro in 5.12 catalyst pa dela morowind np)
kar se tice zvoka. ce mas probleme probaj v control panel > audio devices > advanced nastimat acceleration na basic ali kaj podobnega mogoce bo kaj pomagalo
probaj pa tudi kak starejse gonilnike (jaz imam 9800pro in 5.12 catalyst pa dela morowind np)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Sesuvanje sistema med gledamnjem filmovOddelek: Strojna oprema | 1173 (889) | Echelon |
» | driver helpOddelek: Strojna oprema | 2863 (2658) | Mentalist |
» | Ugašanje računalnika med igranjemOddelek: Pomoč in nasveti | 3676 (2743) | Bostjan99 |
» | Težava z Catalyst gonilnikiOddelek: Pomoč in nasveti | 1863 (1711) | simnov |
» | Problem z grafično kartico ATI Radeon 9800proOddelek: Pomoč in nasveti | 1339 (1057) | aco111 |