Forum » Omrežja in internet » Asus WL-500gP inštalacija
Asus WL-500gP inštalacija
misamisa ::
Živjo,
Pravkar sem poskušal namestiti tale router (preko žične povezave) in ni šans da pridem na stran z nastavitvami preko IE. Povezavo mi najde, grem v IE, vpišem default IP in namesto da mi odpre nastavitveno stran mi reče da se moram connectat....vedno isto. V glavnem ne morem in ne morem na njega.
Sem pogledal troubleshooting in ni sploh nič omenjeno. Kaj delam narobe? Je mogoče kaj kriv IE 7?
Hvala za pomoč!
Pravkar sem poskušal namestiti tale router (preko žične povezave) in ni šans da pridem na stran z nastavitvami preko IE. Povezavo mi najde, grem v IE, vpišem default IP in namesto da mi odpre nastavitveno stran mi reče da se moram connectat....vedno isto. V glavnem ne morem in ne morem na njega.
Sem pogledal troubleshooting in ni sploh nič omenjeno. Kaj delam narobe? Je mogoče kaj kriv IE 7?
Hvala za pomoč!
- zaklenil: jvolk ()
Modri dirkač ::
Ker IP pa maš?
Ker sem jaz zadnjič nameščal en gigabyte router (jajc) in je bil naslov v navodilih napačen.
Ker sem jaz zadnjič nameščal en gigabyte router (jajc) in je bil naslov v navodilih napačen.
Everybody lies!
Stepni Volk ::
Tema obstaja: [Router] Asus WL500g Premium FAQ
neobjavljeno.blogspot.com
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Stepni Volk ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Manifest zbrisan pomočOddelek: Pomoč in nasveti | 6189 (5302) | xApeiron55 |
» | težava z dostopom do IP kamere prek dveh routerjevOddelek: Omrežja in internet | 6117 (4623) | nx6325 |
» | DHCP nastavitveOddelek: Omrežja in internet | 2803 (2695) | milen |
» | Povezava dveh računalnikov eden Vista drugi XPOddelek: Omrežja in internet | 5629 (3595) | arozma |
» | Problem z mrežno (Vista) in to ZELO nadležen!Oddelek: Strojna oprema | 3092 (2391) | M-XXXX |