Forum » Strojna oprema » Problem s DVD pečico
Problem s DVD pečico
Carmack ::
V bistvu ma problem sošolec.Zadeva je taka: Poseduje DVD-RW enoto Pioneer DVR-111D DL.
Vse lepo in prav. Ampak mu ne bere DVDRW in CDRW ploščkov,ampak jih obravnava kot navadve DVDR oz. CDR ploščke...vse skupaj je delovalo BP 1 teden nazaj
Hvala!
Vse lepo in prav. Ampak mu ne bere DVDRW in CDRW ploščkov,ampak jih obravnava kot navadve DVDR oz. CDR ploščke...vse skupaj je delovalo BP 1 teden nazaj
Hvala!
BRIJAM, ŠIŠAM, ZUBE VADIM...
EvilDare ::
Meni se je zgodilo da ko so se Windowsi posodobili s kritičnim popravkom, je vse rw-je obravnaval kot navadne in jih ni hotel brisati. Po novi inštalaciji je bilo spet vse v redu. Pred tem sem probal namestiti nov firmware, brisati rw v explorerju in brisati z Alcoholom 120%. Ni nujno da je s tem kaj narobe, ampak vseeno ga vprašaj če so se mu kaj windowsi posodobili.
P.S. pekač je bil NEC 3540
P.S. pekač je bil NEC 3540
Zgodovina sprememb…
- spremenil: EvilDare ()
Carmack ::
Po novi inštalaciji je bilo spet vse v redu.
Po novi inštalaciji....Windowsov?
Bom poročal o odgovoru,ja.
Po novi inštalaciji....Windowsov?
Bom poročal o odgovoru,ja.
BRIJAM, ŠIŠAM, ZUBE VADIM...
nejchaf ::
Jst mam pa podoben pekač, DVR-111D. Mam pa problem, da ni nikol ne zaključ DVDja in pol mi jih na mojmu DVDplayerju ne prepozna. A tud samo še nakup novga pomaga ali imate kakšno idejo
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Dvd pekač (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Kaj kupiti | 28238 (13997) | GrimReaper |
» | DVD pekačOddelek: Kaj kupiti | 1563 (1393) | wifi4all |
» | Kateri DVD zapisovalnik? Lite-ON ali NECOddelek: Kaj kupiti | 2606 (2037) | Alexius Heristalski |
» | Ne zazna RWOddelek: Pomoč in nasveti | 1226 (970) | grofsi |
» | Računalnik za 150.000Oddelek: Kaj kupiti | 1383 (1169) | Jan987 |