Forum » Strojna oprema » kako izstisniti čim več iz Geforce 6600gt
kako izstisniti čim več iz Geforce 6600gt
kiFni ::
Gainward powerpack Geforce 6600GT agp Ultra/1960 XP
Kako naj nastavim najboljše delovanje, s katerim driverjem in kje ga najdem. Kako je pa z High Definition?
Hvala za morebitno pomoč
Kako naj nastavim najboljše delovanje, s katerim driverjem in kje ga najdem. Kako je pa z High Definition?
Hvala za morebitno pomoč
bluefish ::
najbolje bo, da ga zamenjaš, saj boš le-tako lahko dobil maksimum iz grafične kartice. Priporočam kakšnega od Zalmanovih stvari. Povej, koliko si pripravljen dati za novo hlajenje.
Je če se da bi zamenjal samo vent. Drugač sem pa pripravljen dat do 10K (rajši manj) za kvaliteten hladilnik.
kriko1 ::
Menjaj cel hladilnik, se splača.
Prej je moja 6600GT imela 67-90 c, sedaj s tem zalmanom pa 45-60.
Razlika več kot očitna. Edino hladilnikov za ram ne morem montirat, ker imam agp verzijo (neka x revizija) in so rami zelo blizu gpu.
Prej je moja 6600GT imela 67-90 c, sedaj s tem zalmanom pa 45-60.
Razlika več kot očitna. Edino hladilnikov za ram ne morem montirat, ker imam agp verzijo (neka x revizija) in so rami zelo blizu gpu.
TOP ::
Raje prodaj grafa pa 10K dodaj,kot misliš za hladilnik pa kupi bolšo grafo.Ker 10K boš dal razlike pa ne bo,moče minimalna,ki se jo niti ne opazi v igrah.Razlika bo ampak sam v temperaturi.
kriko1 ::
Jaz sem sicer kupil hladilnik že dosti nazaj, razlika je v temperaturi in glasnosti (dosti tišji, kar je meni edino pomembno).
Baje (kot sem gledal po forumih) je jedro gf660gt čisto neko svoje, tako da ni možno da bi dobil „okvarjen“ gpu iz močnejše serije, tako da odklepanje kakih cevovodov odpade.
Z navijanjem pa boš malo dosegel, tako da če želiš več moči je bolje da storiš kot je TOP rekel.
Edino me pa še zanima kje je Auto-overclock v novih gonilnikih (forceware, windows), namreč dodal sem vnose v register, vendar imam samo opciji No-overclock ter manual.
Zanima me torej kaj me izginla opcija auto-overclocking (ki samo navija grafično kar med igranjem). S tem edino iztišneš še nekaj moči.
Baje (kot sem gledal po forumih) je jedro gf660gt čisto neko svoje, tako da ni možno da bi dobil „okvarjen“ gpu iz močnejše serije, tako da odklepanje kakih cevovodov odpade.
Z navijanjem pa boš malo dosegel, tako da če želiš več moči je bolje da storiš kot je TOP rekel.
Edino me pa še zanima kje je Auto-overclock v novih gonilnikih (forceware, windows), namreč dodal sem vnose v register, vendar imam samo opciji No-overclock ter manual.
Zanima me torej kaj me izginla opcija auto-overclocking (ki samo navija grafično kar med igranjem). S tem edino iztišneš še nekaj moči.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kriko1 ()
rapz0r ::
Za to grafo ne dobil niti 20k za 10k več torej 30k pa tko al tko ne dobiš nič bolšega edino 7600GS, tistih par % kolkor je bolša pa ni vredno 10k, pa še slabše rame ma(večinoma).
Tkole:
Kartica je še v garanciji pa sem vprašal v mlacom kako je stem in pravijo da na hladilnik ni garancije. samo na vezje. A pol če ti na avtomobilu hladilni sistem odpove, tud ne spada pod garancijo
Tole bom raziskal pa naj mi zamenjajo vse komplet, ker to nevzdržno ruži, da ušesa bolijo
Na tej temi sem vprašal kako je stem. Garancija
Kartica je še v garanciji pa sem vprašal v mlacom kako je stem in pravijo da na hladilnik ni garancije. samo na vezje. A pol če ti na avtomobilu hladilni sistem odpove, tud ne spada pod garancijo
Tole bom raziskal pa naj mi zamenjajo vse komplet, ker to nevzdržno ruži, da ušesa bolijo
Na tej temi sem vprašal kako je stem. Garancija
BuBBle.D ::
Lol, a ti si pa kar pojedel to z garancijo?
Pojd, pa unmu v Mlacomu zabij cvek v glavo. Mislim....
Pojd, pa unmu v Mlacomu zabij cvek v glavo. Mislim....
|MSI MPG Z690 EDGE|Intel Core I7-13700K|64GB Viper Steel 3600Mhz|
|Zotac Trinity 3090 OC|EK-Nucleus AIO CR360 Lux D-RGB|
|ASUS TUF Gaming GT501|Corsair AX1200W|Samsung Odyssey G7 32"|
|Zotac Trinity 3090 OC|EK-Nucleus AIO CR360 Lux D-RGB|
|ASUS TUF Gaming GT501|Corsair AX1200W|Samsung Odyssey G7 32"|
kixs ::
Hitrost vrtenja ventilatorja lahko reguliras z RivaTunerjem. Tako nastimas za 2D, da se komaj vrti in bo seveda neslisen. Ko gre v 3D nacin, pa naj ruzi, sej ko spilas itaq ne slisis ventilatorjev :D
Drugace pa se strinjam s tistim, ki je rekel, da kupi kaj boljsega. Za 10K vec, bi moral dobiti ze kaksno 6800GT, ce se prodaja :D Ali pa za par jurjev vec kaksno 6800LE, ki deluje kot GT-jka.
LP
Drugace pa se strinjam s tistim, ki je rekel, da kupi kaj boljsega. Za 10K vec, bi moral dobiti ze kaksno 6800GT, ce se prodaja :D Ali pa za par jurjev vec kaksno 6800LE, ki deluje kot GT-jka.
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | nvidia 7300gt (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 5153 (3680) | MEDENA |
» | WINFAST A6600 GT ali XFX 6600 GT? (strani: 1 2 3 4 … 12 13 14 15 )Oddelek: Kaj kupiti | 48921 (22423) | AtaStrumf |
» | GF 6600GT AGP cooler?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 2476 (1719) | 5pellfire |
⊘ | Ocenite mi graficno (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Kaj kupiti | 10119 (8360) | OwcA |
» | Radeon 9800 Pro 128Mb > Geforce 6600 GT 128MbOddelek: Kaj kupiti | 2593 (1399) | bozicek |