Forum » Kaj kupiti » VOLJA TEL - ali je vredna nakupa
VOLJA TEL - ali je vredna nakupa
TEHNICH ::
Mene pa res zanima a je volja tel vredna nakupa da vzameš internet adsl in internetno televizijo
ali dela tako kot je treba ali ja tako da kdaj dela kdaj pa ne in to me res zanima in prosim odgovorite prosim če veste ker se odločam za to
ali dela tako kot je treba ali ja tako da kdaj dela kdaj pa ne in to me res zanima in prosim odgovorite prosim če veste ker se odločam za to
- premaknil iz Mali oglasi: jvolk ()
trnvpeti ::
v reviji monitor je opis
in so skritizirali televizijo
pa malo programov
tko da....
lahko pa kdo pove, ko ze ima volja tv
in so skritizirali televizijo
pa malo programov
tko da....
lahko pa kdo pove, ko ze ima volja tv
TEHNICH ::
ja a puznaš kšnga k to ma al pa če kdo drug puzna k me res zanima k je zdele ena akcija ane
rihterd ::
Ne vem kako je sicer s TV, lahko pa povem, da sem za prerivanje z nesposobnimi operaterji v klicnem centru Volje in s težavami s hardvare-om za VoIP in internet zabil v slabih 4 mesecih uporabe več kot 50 ur za raznorazna prosjačenja, naj mi že končno nekaj ukrenejo: ali zamenjajo ali popravijo itd itd. Zdaj sem v fazi pritožbe na urad za varstvo potrošnikov. Cena je že dobra, to že, vse ostalo pa...
LP, Dare
LP, Dare
Še nadaljevanje kriminalke z Voljo: danes sem imel na obisku njihovega serviserja, žal nisem mogel biti prisoten in po njegovem odhodu (zamenjal je modem) mi telefonija sploh ne deluje več, prej mi je vsaj po resetu modema.
LP, Dare
LP, Dare
Wox ::
Rihterd, si žal pač med tistimi, ki imajo v kurcu last-mile povezavo. Lahko greš na T-2, SiOL ali pa na Braću Perić, pa bo isto stanje.
Commodore 64
Ah, če je s prejšnjim modemom delovalo, sedaj pa z enakim tipom modema ne, pa še pri dejstvu, da internet deluje BP, skoraj dvomim, da je povezava. Mogoče sem premalo natančno definiral, kaj je narobe: Imam signal centrale (modema), tipkam številko, DTMF-ja (tonsko izbiranje) ne zazna (preizkušeno s 4. različnimi telefoni) in ne pokliče. Pulzno izbiranje dela z vsemi telefoni - pokliče, klicani me sliši, jaz pa njega ne. Temu bi rekel komunikacija z dvema napakama - neroden način izbiranja številke in enosmerno delovanje. Če se pogovarjaš več kot pol ure (s prejšnjim enakim modemom, s tem ki ga imam sedaj se tako ali tako težko..) ko prekineš, VoIP obvisi z neko napako, ki jo z burnim utripanjem prikaže modem. Včasih (ne vedno) ob tej priliki obvisi tudi internet povezava. Pri prejšnjem modemu je pomagal reset, pri sedanjem še to ne več. Nekaj mi pravi, da modem, ki pa mi ga nočejo zamenjati z nekim drugim tipom, ni čisto nedolžen. Ampak tu kljub vsem znanstvenikom na Volji še nihče ni podal dokončne diagnoze (tudi linije ne krivijo - mogoče so ugotovili, da z njo ni nič narobe??), meni pa storitev, ki jo plačujem seveda ne dela. Še več, ko jih bom poslal nekam, mi bodo še zaračunali neke stroške priklopa ali kaj vem česa, čeprav vse skupaj NIKOLI ni delovalo tako, kot so obljubili v pogodbi.
LP, Dare
LP, Dare
Da ne bom samo kritiziral... Danes so mi (končno) dostavili nov (drugačen) modem in še eno ločeno škatlo za VoIP. Sedaj že 4 ure vse dela... Pa tudi kvaliteta zvoka je po zagotovilih klicanih bistveno boljša kot prej (???).
LP, Dare
LP, Dare
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri VoIP program ?Oddelek: Omrežja in internet | 2333 (2136) | mile |
» | IP telefonija in ISDNOddelek: Omrežja in internet | 2820 (2552) | shock |
» | Izkusnje s telefonijo IPOddelek: Omrežja in internet | 2095 (1502) | amigo_no1 |
» | telefonija preko internetaOddelek: Omrežja in internet | 3144 (2491) | wifi4all |
» | Kje dobit spodobne VoIP telefone z Ethernet vmesnikom ( za T-2 rabim)Oddelek: Omrežja in internet | 3266 (2384) | netko |