Forum » Omrežja in internet » Kako izslediti nekoga ki se priklopi na ruter?
Kako izslediti nekoga ki se priklopi na ruter?
Pesimist ::
Za hec sem pustil ruter odprt kaki mesec dni in zdaj ze par dni upazam gosta NONE pod connected devices
Edino kaj mi je cisti puzl. Ruter je shit netgear se sam v svojem stanovanju dve sobi dalje komaj sprejemam signal... Kak njemu to rata nevem razen ce ma kako super duper kartico z anteno???
Je kak da live vidim kere strani odpira? Tisto v ruterjevem logu je bol bogo staro vec ur...
Edino kaj mi je cisti puzl. Ruter je shit netgear se sam v svojem stanovanju dve sobi dalje komaj sprejemam signal... Kak njemu to rata nevem razen ce ma kako super duper kartico z anteno???
Je kak da live vidim kere strani odpira? Tisto v ruterjevem logu je bol bogo staro vec ur...
amigo_no1 ::
Ne potrebuješ super duper antene
http://www.wlan-sat.com/modules.php?nam...
poglej teme, kjer je avtor Spajky
Spremeni SSID (in izklopi oddajanje ssid-ja) , wklopi wpa-psk z aes ali tkip enkripcijo (z dolgim naključnim geslom (v google napiši "wpa generator") in vklopi mac filtriranje.
http://www.wlan-sat.com/modules.php?nam...
poglej teme, kjer je avtor Spajky
Spremeni SSID (in izklopi oddajanje ssid-ja) , wklopi wpa-psk z aes ali tkip enkripcijo (z dolgim naključnim geslom (v google napiši "wpa generator") in vklopi mac filtriranje.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: amigo_no1 ()
Brainstorm ::
To tudi mene zanima, ko se z laptopu connectam na eno odprto wlan omrežje ali lahko ponudnik le tega, spremlja tvoje aktivnosti na netu in prestreže tudi kakšno geslo, s katerim se prijaviš na kakšno stran, ki zahteva geslo?
Sej ni fora da sprasujem kak se blokira ampak kak vidim kaj dela. Odpira strani etc. Toti logi v ruteru so bol bogi. Nevem na kake intervale se sploh refreshajo ker ko na gumb refresh stisnem ni nic refreshano vec kot je ze blo in polovicna sporocila nakoncu.
amigo_no1 ::
Uporabniki na dialupu naj ne odpirajo linka v prejšnjem sporočilu (razlog:velikost)
Zelo zaninimivo
Zelo zaninimivo
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: amigo_no1 ()
heh ja to ravno me zanima to have fun samo to zgleda bol kot linux ruter in ne en cheap netgear kot moj :D
Bom si se onega za 40k nabavo pa poveco doseg zdaj :D
Bom si se onega za 40k nabavo pa poveco doseg zdaj :D
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Pesimist ()
bzp ::
Hahaha, dobra fora tale upside down :)
Ja, ce dostopas do neta prek soseda, se promet da gledat. Kaksni primitivni logi so v routerju, za kaj bolj naprednega je pa treba poinstalirat kaksen filter, da samo pop3 passworde izloci recimo Zato pa obstajajo zasciteni dostopi, enkripcija, certifikati, ...
Ja, ce dostopas do neta prek soseda, se promet da gledat. Kaksni primitivni logi so v routerju, za kaj bolj naprednega je pa treba poinstalirat kaksen filter, da samo pop3 passworde izloci recimo Zato pa obstajajo zasciteni dostopi, enkripcija, certifikati, ...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | prenosnik in povezava z internetom preko routerja - nekaj vprašanjOddelek: Pomoč in nasveti | 2471 (1955) | Miro-Slav |
» | wifi "šleparji"Oddelek: Omrežja in internet | 2205 (1602) | ZaphodBB |
» | Kronično vdiranje v router - problem. (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 17691 (15185) | Vanadium |
» | Teroristi uporabljajo tuja nezaščitena brezžična omrežjaOddelek: Novice / Zasebnost | 6441 (4044) | madviper |
» | wireless mrežaOddelek: Kaj kupiti | 3047 (2255) | pujsek_ |