Forum » Programska oprema » Win fox!!!
Win fox!!!
rap3r ::
Vem da je že izšou za xin xp in bi rabu link!
Ne droga, ne trava me ne mika, le kakšna promilja alkohola se učasih po krvi mi potika:)
Tanx a ta verzija lahk bere temperaturo... in pa na winfast gf2 ti mam ene dve lučki pa v navodilih nč nepiše kaj sta, kje bi lahk na netu najdu bl podrobna navodila?
Ne droga, ne trava me ne mika, le kakšna promilja alkohola se učasih po krvi mi potika:)
Jaxx ::
glej, lučke (LED) so v bistvu tri - prva (rdeča) pomeni error, druga (rumena) pomeni enablan AGP 4×, tretja (zelena) je power on.. Kakšnih kombinacij kot d-led pa tle ni!
Yurko ::
V W2K na GF2Ti temperaturo novi program normalno prebere.
Me pa zanima, kolk so kej normalne temperature oz. kolk so kej vaše meritve?
Me pa zanima, kolk so kej normalne temperature oz. kolk so kej vaše meritve?
Hvala fantje dela ok!zanima me sam mam celeron 900 in gf 2 ti in dobim 2500 pik! Pr mx400 sm jih dobu pa 2200! V 3d mark 2001 seveda v čem porečete je problem? Pa jaxx kje i to zvedu o lučkah? Kakšen error pa nej bi bil ko je rdeča?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: rap3r ()
Jaxx ::
Poglej na zadnjo stran škatle! Tam je lepo narisan kaj pomenjo tiste ledice! Error verjetno zasveti v primeru če ram test sfali... Ne sekiraj se zaradi 2500 pik v 3dmarku 2001 (predvidevam da maš gor driverje z cd-ja) - lahko daš npr. gor 23.11 in boš dobil okrog 3000 pik, ampak: Za 3dmark 2001 je celeron 900 prešvoh, zato je razlika med GF2 MX400 in GF2 Ti dokaj majhna... Če bi pa mel recimo Athlona XP 1800+ bi GF2 MX400 ostal skoraj na istem nivoju, GF2 Ti pa bi šel čez 5000 pik!!!
Mam oem tko da nimam škatle! Gelde pik! Na pentium 3 800 je dobu model 3200 pr istih nastavitvah k jz on use ostalo enak razn cpu! Mogu bi sigurn več skaserat mam pa 23.12 gonilnike! Problem je pomoje v nečem drugem! V tem da ko gldeam fil, musko poslušam, mi računalnik za čist mal zamrzne pol pa spet naprej in isto je v marku! Kaj bi bil lahk problem? Via driverje sm že dal prejšne gor, zvočna tud ni kodek tud ne! V čem pol caka?
Kdaj bo in al je že winfox za xp?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nakup nove grafične kartice (pri celeronu 830Mhz)Oddelek: Kaj kupiti | 1283 (966) | SavoKovac |
» | 3d mark 2001 scoreOddelek: Navijanje | 1350 (919) | Pizzicato |
» | test grafičnih v Monitorju marcaOddelek: Strojna oprema | 1836 (1342) | R0K |
» | Geforce 2 Ti????!Oddelek: Kaj kupiti | 1361 (809) | rap3r |
» | 3d mark 2001 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 7612 (6485) | Doc |