» »

Kako skrajšati čas prikazovanja?

Kako skrajšati čas prikazovanja?

Bela01 ::

Torej v čem je problem. Ko pri žgem računalnik, mi zelo dolgo prikazuje (brez da bi kaj počel) tisto čist taprvo stran (kjer imaš možnost pritisnit tipko del, da vstopiš v biose). Še pred nedavnim je bil ta čas prikazovanja čisto normalen (cca. 3-4 sek), sedaj pa prikazovanje te strani traja cca. 30 sekund. Ostali zagon deluje brezhibno in hitro. Torej kje nastavit ta čas prikazovanja. Namreč to sem očitno nekje mogla zbrklat (s kakim programom), ker je prej normalno delalo.

LP, Ines

ZLOky ::

Noben program ti to ne povzroča, ker tudi noben program ne laufa še zraven. Če nisi nič šaral(a) po BIOSu, potem ti je/bo verjetno "odpovedala" kakšna strojna oprema. Lahko, da ti išče podatkovne komponente (Disk, CD-ROM) dalj časa...?
http://www.google.com/ dela čudeže!!!

Sej zato, ker takrat še pravzaprav ne zaganja nobenega op sistema mi ni jasno s čim bi to lahko zbrklala. Amapk zanimivo je tudi to, da teh 30 sek nič ne melje. Pač stoji in tudi nobene napake po tem ne izpiše. Za zdaj mi še ni nič crknilo. V biosih pa nisem nikjer zasledila, da bi lahko to kje nastavla. A se da to kje nastavit?

MihaFirst ::

se mi zdi, da je ZLOky mislil na to, da si TI šarila po BIOS-u in neki zasrala :D

mmm.. moja plata nima ničesar podobnega, s čemer bi lahko to nastavil... se strinjam, možno je, da kako komponento dlje prepoznava, čeprav.... :\
www.gamma.si

Jaz nič ne zanikam, da nisem jaz kaj šarila :), ker tudi skozi nekaj šarim. Samo se nikak ne morem spomnit, da bi kaj glede tega prčkala.

Zgodovina sprememb…

• spremenila: Bela01 ()

Ok, mislim, da sem našla problem. Bom vidla, če bo še naprej sr... Mislim, da tisto na začetku išče tipkovnico, ki pa je preko priključena na USB preko huba. In mislim, da mi ta more nekaj sr.., ker mi občasno napiše opozorilo, kao, da naenkrat ne prepozna strojne opreme, pol čez dve sekundi pa mu je te že jasno za kaj se gre. Verjetno je to. No skoro 100%, ker je sedaj čas prikazovanja prvega okna zopet dolga samo 3-4 sek..

Torej nisem nič jaz bla kriva (tokrat). :D :8)

Loki ::

memory check
I left my wallet in El Segundo

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

AMD phenom II x4 955 - težave!

Oddelek: Strojna oprema
462440 (1353) 4letters
»

LCD in refresh rate