Forum » Operacijski sistemi » office xp slovenski languge pack
office xp slovenski languge pack
Yohan del Sud ::
Živjo. Ravnokar sem v angleški office XP doinštaliral slovenski language pack. Človek bi pričakoval sedaj slovenske roletne menuje, ukaze ipd. A zgodi se nič. I'm missing somethin?
andrej ::
hm, jaz sem mislo, da ti samo doda slovensko preverjanje slovnice... preberi malo navodila...
teac ::
Naloži slovenske office, tam je vse v slovenščini (čeprav imajo ene besede ful čudno prevedene)!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: teac ()
Mercier ::
Ne se hecat! A če v Microsoft Office Tools>Microsoft Office XP Language Settings naštimaš na SLO ni nič? A to so tako dolgo pacali?
ABX ::
Mogoče uni hrček spodaj desno začne najedat po slovensko. :)
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!
A MUI s podporo za SLO še ne obstaja? Nikjer ne najdem, da bi se hvalili da je, vsepovsod pa je napisan zraven.
Dalmatinc ::
na tej strani nič ne najdem kar bi mi pomagalo. So samo za office 2000 k jst nimam cd-keja pa še v slo jeziku ni nič duha ne sluha
HELPE
HELPE
nč ne morm sem najdu en language slo pack pa mi zahteva office 2000.
A mi lahko en pomaga prosim
A mi lahko en pomaga prosim
No, en način je, da inštlirate oba. Je pa malo dražji.
Je pa ANG ofis boljši, ima v pomoči še answer wizarda.
Je pa ANG ofis boljši, ima v pomoči še answer wizarda.
Hvala ker si mi pomagal škoda le da si z zadnjim stavkom uničil vse lepo kar si prej naredil.
Lp
Budalo
Lp
Budalo
Yohan del Sud ::
Bo verjetno res samo črkovalnik. Ahem. Textovno gradivo priloženo je silno šibko. Kje sem dobil? Kolega posodil eno kopijo. Nisem spraševal dalje. Potrebujem pa za knjigo (WINxp + OfficeXP), kjer moram pobrat določeni slike zanjo. Nekje bom moral zvohat slovenski office in slo beta winse...
andrej ::
yohan, ce delas na kaksnem knjiznem projektu se obrni na Ms slovenija. Ponavadi avtorji in ostali, ki sodelujejo na taksnih projektih lahko dobijo taksne zadeve... najprej se pri njih pozanimaj...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Slo language pack za office 2007Oddelek: Programska oprema | 12823 (10406) | Aleš Ocepek |
» | Spelling checker v Word-uOddelek: Programska oprema | 6492 (5948) | zvau |
» | Slovenski Word XP suxOddelek: Programska oprema | 2523 (1986) | Han |
» | Slovenski office xpOddelek: Programska oprema | 1557 (1430) | scenic |
» | Office XP in proofing toolOddelek: Programska oprema | 2118 (1988) | andrej |