Forum » Omrežja in internet » povezava brez routerja
povezava brez routerja
arjad ::
Pozdravljeni !
Ker sem ostal na enem računalniku sem oddal router.Sedaj pa se ne morem priklopiti na internet samo preko modema -povezava ADSL -. Ali moram kaj spremeniti in kaj ?
Ker sem ostal na enem računalniku sem oddal router.Sedaj pa se ne morem priklopiti na internet samo preko modema -povezava ADSL -. Ali moram kaj spremeniti in kaj ?
amigo_no1 ::
Se dobro da te ne razumem
WTF ?!
Povej kaj si imel prej , kaj imaš sedaj , in kako si imel prej.
WTF ?!
Povej kaj si imel prej , kaj imaš sedaj , in kako si imel prej.
Mitch ::
Seveda!
Prej ti je router vzpostavljal PPPoE povezavo, sedaj pa jo mora tvoj računalnik! Pejt v Nadzorno ploščo -> Omrežne povezave in Klikni na Ustvari novo povezavo (levi zgornji kot). Nato izberi Vzpostavi povezavo z internetom -> Povezavo želim vzpostaviti ročno -> Vzpostavljanje povezave z uporabo širokopasovne povezave... -> nato pa vpišeš le še ime svoje ADSL povezave (recimo SIOL ADSL) in še username ter geslo in povezava je usvarjena. S dvoklikom na to ikono se povezava vzpostavi...
LP,
Mitch
Prej ti je router vzpostavljal PPPoE povezavo, sedaj pa jo mora tvoj računalnik! Pejt v Nadzorno ploščo -> Omrežne povezave in Klikni na Ustvari novo povezavo (levi zgornji kot). Nato izberi Vzpostavi povezavo z internetom -> Povezavo želim vzpostaviti ročno -> Vzpostavljanje povezave z uporabo širokopasovne povezave... -> nato pa vpišeš le še ime svoje ADSL povezave (recimo SIOL ADSL) in še username ter geslo in povezava je usvarjena. S dvoklikom na to ikono se povezava vzpostavi...
LP,
Mitch
Wox ::
Odvisno od OSa in ISPja. Napiši kakšen opercijski sistem imaš in kdo je tvoj ponudnik interneta.
Commodore 64
arjad ::
Imam Win XP in Telesmart. Ko ustvarim novo povezavo ročno in broadband, mi vedo napiše da up. ime in/ali geslo nista pravilna.
amigo_no1 ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | sinope568+in linksys WRT54GLOddelek: Omrežja in internet | 5954 (5644) | dreamtheater |
» | težave z brezžično omrežno povezavoOddelek: Omrežja in internet | 3376 (2348) | frasart |
» | nov pc, kako z internetomOddelek: Omrežja in internet | 1710 (1447) | MTB |
» | Internet pri notesnikih!Oddelek: Omrežja in internet | 1530 (1220) | 'FireSTORM' |
» | Težave z mrežno ali modemom!! pomočOddelek: Strojna oprema | 920 (829) | Dusko |